Νέα στοιχεία για το φονικό στις Μοίρες: Τον πυροβόλησε μπροστά στον εγγονό του

Νέα στοιχεία για το φονικό στις Μοίρες: Τον πυροβόλησε μπροστά στον εγγονό του

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο των Μοιρών, στη Μεσαρά, με θύμα έναν 79χρονο άνδρα και τραυματία την σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ τον ηλικιωμένο στο κεφάλι σκοτώνοντάς τον ακαριαία επειδή δεν του έδινε πληροφορίες για την εν διαστάσει σύζυγό του.

Μάλιστα, ο 51χρονος δεν δίστασε να τον δολοφονήσει μπροστά στα μάτια του εγγονού και της συζύγου του ηλικιωμένου.

Μεθυσμένος ο 51χρονος έψαχνε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο 51χρονος τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγό του η οποία είχε φύγει από το σπίτι τους κι είχε ενοικιάσει ένα άλλο διαμέρισμα στο κέντρο των Μοιρών το οποίο ανήκει στον άτυχο 79χρονο και τη σύζυγό του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapοst, ο δράστης δεν γνώριζε ακριβώς που έμενε και χθες ήταν αποφασισμένος, με κάθε κόστος, να μάθει.

Ο ίδιος, μετά από κατανάλωση αρκετής ποσότητας αλκοόλ, πήγε στο κτίριο όπου ήξερε πως έμενε η εν διαστάσει σύζυγός του και χτύπησε τυχαία μία πόρτα στο ισόγειο προκειμένου να ζητήσει πληροφορίες.

Η πόρτα αυτή ήταν το σπίτι του 79χρονου όπου μέσα, εκείνη την ώρα βρισκόταν το ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και ο 17χρονος εγγονός του.

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εγγονός βγήκε στη βεράντα και είδε τον 51χρονο εμφανώς μεθυσμένο ο οποίος ζητούσε επίμονα πληροφορίες. Ο 17χρονος δεν γνώρισε και δεν απάντησε με αποτέλεσμα να φωνάξει τον παππού του ότι κάποιος είναι έξω από το σπίτι και ψάχνει την συγκεκριμένη γυναίκα.

Ο 79χρονος άνοιξε την πόρτα και άρχισε να συνομιλεί με τον 51χρονο χωρίς ωστόσο να του δίνει τις πληροφορίες που έψαχνε.

 

 

zarpanews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα