Η Ελενα Ακρίτα "καρφώνει" την καμπάνια για τις αμβλώσεις

Η Ελενα Ακρίτα "καρφώνει" την καμπάνια για τις αμβλώσεις

 Εξοργισμένη με την καμπάνια κατά των αμβλώσεων που εμφανίστηκε τώρα και μέσα στα βαγόνια του Μετρό, η Ελενα Ακρίτα καρφώνει τους διοργανωτές της διαφημιστικής εκστρατείας.

Ανέβασε λοιπόν στο facebook μια παλαιά αφίσα, που δείχνει ενα προφυλακτικό και από μέσα μωρά να προσπαθούν να διαφύγουν, φωνάζοντας “μην μας σκοτώνεις μανούλα”. Πίσω από την μάλλον χιουμοριστική ανάρτηση κρύβεται βέβαια η αντίδραση της γνωστής δημοσιογράφου και συγγραφέως με την καμπάνια που προωθεί η οργάνωση "Αφήστε με να Ζήσω" που τίθεται εναντίον των αμβλώσεων. Η αφίσα υπογράφεται από την Χριστιανική Νεολαία Αθηνών, κοσμείται από υπέριτλους που γράφουν Οχι άλλα Χαμένα Ελληνόπουλα και αναφέρει οτι ο Ελεγχος των Γεννήσεων είναι Φόνος. Πιθανότατα είναι αφίσα από την εποχή που το ΠΑΣΟΚ νομιμοποίησε τις αμβλώσεις σε πείσμα των αντιδράσεων της Εκκλησίας.

Η οργάνωση Αφήστε με Να Ζήσω, φαίνεται να χρηματοδοτείται από την Εκκλησία και είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Sportime.

Σημειώνεται οτι οι διαφημίσεις βρίσκονται σχεδόν σε όλους τους σταθμούς του Μετρό και ήδη προκαλούν θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, πόσο μάλλον που τα στατιστικά στοιχεία που επικαλούνταν σε άλλες αφίσες που είχε βγάλει, είναι καταφανώς λανθασμένα.

Γράφει η Ελενα Ακρίτα:

Πρόταση για την επόμενη καμπάνια κατά την άμβλωσης στο μέτρο

Σάλος με τις διαφημίσεις κατά των αμβλώσεων μέσα στο Μετρό

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα