Πάτρα: Στη φυλακή οδηγήθηκε φυγόποινη μέλος σπείρας απατεώνων

Πάτρα: Στη φυλακή οδηγήθηκε φυγόποινη μέλος σπείρας απατεώνων

Δεν κατάφερε να αποφύγει τον εγκλεισμό της στην φυλακή μια 44χρονη γυναίκα που κυκλοφορούσε ελεύθερη, παρ' όλο που της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών και έξι μηνών, για απάτη και σύσταση συμμορίας με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών.

 

Η φυγόποινη υποβλήθηκε τυχαία σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας οι οποίοι την εντόπισαν στην Κάτω Αχαΐα και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που διέταξε τη μεταγωγή της σε σωφρονιστικό κατάστημα.

 

Συλλήψεις φυγόποινων και σε Βόλο 

 

Τον ίδιο «δρόμο» για το κελί ακολούθησε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και ένας 63χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στη θεσσαλική πόλη από αστυνομικούς της Ασφάλειας καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για πλαστογραφία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών.

 

Για ναρκωτικά συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου ένας 51χρονος Έλληνας στη Νέα Αγχίαλο, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν και φυγόποινος. Πάνω του κατασχέθηκαν 44 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, τέσσερα τσιγαριλίκια και μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, αλλά διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

www.protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα