Φρίκη στα Πετράλωνα: Βίντεο-ντοκουμέντο με τον 21χρονο να πετά σακούλες σε κάδο σκουπιδιών

Φρίκη στα Πετράλωνα: Βίντεο-ντοκουμέντο με τον 21χρονο να πετά σακούλες σε κάδο σκουπιδιών

Φρίκη στα Πετράλωνα, όπου νεαρός άνδρας τεμάχισε το… νονό του και μετά πέταξε τα κομμάτια από το άψυχο σώμα του στα σκουπίδια.

Ολα έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο, όταν ένας 21χρονος άνδρας που πάσχει από ψυχιατρική νόσο είπε στην Αστυνομία ότι σκότωσε τον 52χρονο πριν από δύο ημέρες και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ασχολούνται με την υπόθεση όταν φίλοι και γνωστοί του 52χρονου ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν, καθώς είχαν αρκετές μέρες να τον συναντήσουν.

Οταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, βρήκαν τον 21χρονο, που ζει στην ίδια πολυκατοικία, και αυτός ομολόγησε το έγκλημα. Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού όπου διέμενε ο φερόμενος ως δράστης και σε κουβέρτες στα υπνοδωμάτια. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς πως χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να τον τεμαχίσει, το οποίο ωστόσο δεν βρέθηκε. Οι αξιωματικοί της Ασφαλείας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έρευνες ακόμη και σε κάδους σκουπιδιών στην ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων, τους οποίους υπέδειξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης στις Αρχές, ωστόσο οι έρευνες παρέμεναν άκαρπες, τουλάχιστον μέχρι χθες αργά το βράδυ.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η ΕΡΤ, φαίνεται ο 21χρονος – ο οποίος υποστηρίζει ότι σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του στα Πετράλωνα- να πετά σακούλες σε κάδο σκουπιδιών. Ωστόσο, η σορός ακόμα αγνοείται…

  Πετράλωνα: Σκότωσα τον νονό μου γιατί χτυπούσε τη μάνα μου

Πάντως, ο Δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την Αστυνομία πως οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν αδειάσει ήδη δύο φορές. Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.

Αναφορικά με τον 21χρονο, ο οποίος εξετάστηκε από ψυχολόγους, φέρεται να έδωσε συγκεχυμένες πληροφορίες για τη χρονική στιγμή του στυγερού εγκλήματος. Παραδείγματος χάρη, κάποιες φορές ανέφερε πως το έγκλημα έγινε την Πέμπτη προς την Παρασκευή και άλλες ότι έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

Από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων οι οποίες εξετάστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε πως όντως ο 21χρονος πέταξε σακούλες σκουπιδιών σε κάδο κοντά στην περιοχή λίγο μετά τη μία και μισή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν και μαρτυρία η οποία υποστηρίζει ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη πριν από δύο ημέρες είπε σε φίλους του 52χρονου ότι ο γιος της τον «έκανε κομμάτια». Ομως, τότε κανένας δεν την πήρε στα σοβαρά. Οπως προκύπτει από τις πληροφορίες, τόσο η μητέρα όσο και ο γιος έχουν ψυχολογικά προβλήματα, γι’ αυτό η γυναίκα διακομίστηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο 21χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα