Αγρίνιο: Ήταν απανθρακωμένος και δεμένος - Η κατάθεση που «καίει» τη σύζυγό του

Αγρίνιο: Ήταν απανθρακωμένος και δεμένος -  Η κατάθεση που «καίει» τη σύζυγό του

Ο 46χρονος είχε βρεθεί σε χωράφι απανθρακωμένος και δεμένος στο κάθισμα του αυτοκινήτου του πριν από οκτώ χρόνια

Τόνοι μελανιού έχουν ξοδευτεί τα τελευταία χρόνια για τον θάνατο του 46χρονου δασκάλου από το Αγρίνιο.

Ο θάνατος του άντρας που είχε βρεθεί απανθρακωμένος και δεμένος στο κάθισμα του αυτοκινήτου του σε χωράφι ιδιοκτησίας του στο Αγρίνιο, πριν από 8 χρόνια, είχε θεωρηθεί αρχικά αυτοκτονία.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο του Ant1, οι Αρχές κατέληξαν ότι πρόκειται για δολοφονία. Ένας μάρτυρας κλειδί μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του θύματος αλλά και για την κατηγορούμενη σύζυγό του δασκάλου.

«Είδα έναν άντρα και μία γυναίκα να κοιτάζουν τελείως αδιάφοροι τις πύρινες γλώσσες και να συνομιλούν ανέκφραστοι. Η κυρία φόραγε πορτοκαλί ρούχα και ο κύριος ένα πουλόβερ. Δεν ενδιαφέρονταν.

Πέρασαν πέντε λεπτά και τότε είδα ένα αυτοκίνητο να καίγεται. Μόλις έφτασαν οι πυροσβέστες άλλαξε συμπεριφορά. Η γυναίκα άρχισε να ωρύεται και να ουρλιάζει: “αχ, πάει ο αντρούλης μου”. Και τότε είπα από μέσα μου: “Α, τώρα φωνάζεις”.

Και πήγα στον εισαγγελέα να αναφέρω ό,τι είδα κι άκουσα» φέρεται να υποστηρίζει ο αυτόπτης μάρτυρας στην κατάθεση του, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Ant1.

Ήταν Απρίλιος του 2011 όταν ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή Ρουπακιά στο Αγρίνιο. Λίγο μετά κατηγορήθηκε η σύζυγός του, στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η ίδια από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι είναι αθώα και θύμα μίας καλά οργανωμένης σκευωρίας.

 

Πηγή: www.patrisnews.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα