Καταδίκη για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή - Επικηρρύσει δυο υπόπτους η οικογένεια

Καταδικάστηκαν σήμερα άτομα για την παραβίαση προσωπικών

δεδομένων με τη “διαρροή” στο διαδίκτυο γυμνών φωτογραφιών της 22χρονης φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας: ‘’Σήμερα ο πρωταίτιος του διασυρμού της αξιοπρέπειας της Γαλήνης Κοεμτζή καταδικάστηκε ενώπιον των φυσικών του δικαστών στο Τριμελές Πλημ/κειο Γιαννιτσών.Τούτη η μέρα είναι ορόσημο.Κανείς δεν πίστευε στην αρχή ότι θα καταλήγαμε σε καταδίκη προσώπων’’

Mάλιστα, όπως γνωστοποιεί η οικογένεια επικήρυξε δυο άτομα. ‘’Απομένει η διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου της Γαλήνης γιαυτο το λόγο η οικογένεια έλαβε την απόφαση να επικηρύξει με 5.000 ευρώ τους δύο άνδρες οι οποίοι σύμφωνα με την κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα εξηλθαν της φοιτητικής εστίας στην Λέοντος Σοφού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 28-11-2016,στις 10:30 μμ αμέσως μετά την πτώση της Γαλήνης από μπαλκόνι της εστίας αναζητώντας πέριξ του σώματος της ένα στικάκι. Πρόκειται για δυο άνδρες, ο 1ος ηλικίας 21-25 ετών 1,75-1,80 ύψος 80 κιλά,κοντό μαλλί,ξυρισμένος,καστανά λαδί μάτια και φορούσε λαδί μπουφάν και ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι. Ο 2ος ύποπτος ηλικίας 26-30ετών,1,80-1,85 ύψος,90κιλά,μαύρα σπαστά μαλλιά κοτσίδα,,μελαχρινός,μαύρα μάτια,φορούσε χακί στρατιωτικό μπουφάν τύπου τζάκετ και σκούρο παντελόνι.Και οι δυο μιλούν την ελληνική γλώσσα. Παράκληση θερμή αν κάποιος γνωρίζει τα στοιχεία των δυο υπόπτων να απευθυνθεί στις αρχές’’, αναφέρει ο δικηγόρος.

 

 

seleo

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα