Θρίλερ στην Αλόννησο με ανθρώπινο σκελετό - Βρέθηκε σε οικοδομή

Θρίλερ στην Αλόννησο με ανθρώπινο σκελετό - Βρέθηκε σε οικοδομή

Ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε στην Αλόννησο στη θέση Κάμπος- Βότση και σύμφωνα με πληροφορίες, του magnesianews.gr στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο ανδρών της Αστυνομίας από το Τμήμα της Αλοννήσου προκειμένου να προχωρήσει στην εξέταση του σκελετού. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα συνεργείο οικοδομικών εργασιών, προσπάθησε να σκάψει σε σημείο οικοδομής, προκειμένου να δημιουργήσει αποχέτευση και βρέθηκε μπροστά στη δυσάρεστη εικόνα ανεύρεσης του ανθρώπινου σκελετού. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα οστά θα σταλούν για εξέταση και ταυτοποίηση dna.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο πρόσωπο μπορεί να ανήκει, ενώ όπως αναφέρει το Magnesia News θα διερευνηθούν οι περιπτώσεις και των όποιων εξαφανίσεων στο νησί, που οι πλέον πρόσφατες ήταν του Γιώργου Καραμιχαηλίδη και ενός 54χρονου απ΄το Ηράκλειο τς Κρήτης, τον Σεπτέμβριο του 2013 που έκανε διακοπές στη Στενή Βάλα.

Που επικεντρώνονται οι έρευνες

Οι έρευνες επικεντρώνονται περισσότερο στον 54χρονο Κρητικό που εξαφανίστηκε το 2013 στο νησί και λιγότερο στον Γιώργο Καραμηχαϊλίδη που εξαφανίστηκε το 2016. Ο 54χρονος εξαφανίστηκε, από φιλικό σπίτι στο οποίο φιλοξενούνταν τον Σεπτέμβριο του 2013, στην περιοχή Στενή Βάλα.

Η απουσία του προκάλεσε ανησυχία στους φίλους του, που δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία, ενώ τότε, φέρεται να υπήρξε μαρτυρία ότι ο 54χρονος εθεάθη σε αγροτική περιοχή κοντά στη «Στενή Βάλα» Αλοννήσου. Η περιοχή ερευνήθηκε τότε εξονυχιστικά από εδάφους και από αέρα, όμως δεν εντοπίστηκε ίχνος του εξαφανισμένου.

Πηγή: magnesianews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα