Έγκλημα Κορωπί: "Τα ανίψια μου φώναζαν "μη σκοτώνεις τη μαμά"

Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας γυναίκας από τη σύντροφο του πρώην συζύγου της, μέσα στην αυλή του σπιτιού της στο Κορωπί και μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της, τον Αύγουστο του 2016.

Το κλίμα μέσα στο δικαστήριο φορτίστηκε έντονα όταν κατέθετε η αδελφή του θύματος, η οποία τη μοιραία μέρα, άκουγε από το τηλέφωνο την αδελφή της να εκλιπαρεί τη δολοφόνο της να σταματήσει. 

«Τα παιδάκια της φώναζαν “μη σκοτώνεις τη μαμά μας, μη σκοτώνεις τη μαμά μας”. Αμέσως κατάλαβα ότι το είχε κάνει η σύντροφος του πρώην γαμπρού μου. Τα παιδιά μου είπαν «η γκόμενα του μπαμπά ήρθε κι έσφαξε τη μαμά», είπε ταραγμένη η αδελφή της άτυχης γυναίκας. 

Περιέγραψε ακόμα με κάθε λεπτομέρεια τις σκηνές που αντίκρισε όταν έτρεξε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου για να δει τι είχε συμβεί με την αδελφή της. 

Η φόνισσα του Κορωπίου στη φυλακή και η αδελφή του θύματος ξεσπά στο Star – "Ο ανιψιός μου περιμένει τη νεκρή μαμά του”

Μέσα στο ασθενοφόρο, η γυναίκα προσπαθούσε να δώσει κουράγιο στα δύο της παιδιά που έντρομα την έκλαιγαν και την παρακαλούσαν να αντέξει, όμως κάποια στιγμή, όπως είπαν στη θεία τους, σταμάτησε να μιλά. 

Πώς έγινε η δολοφονία

Σε ερώτηση της έδρας πώς έγινε το φονικό, η αδελφή του θύματος είπε:

«Η αδελφή μου  φώναξε στην κατηγορούμενη να φύγει από το σπίτι της και τότε εκείνη της επιτέθηκε. Η 29χρονη την έβριζε και φώναζε. Πάλεψαν μεταξύ τους κι εκείνη έβγαλε το μαχαίρι και τη μαχαίρωσε. Ο γιος της αδελφής μου πάλεψε μαζί της για να σώσει τη μητέρα της».

Οι απειλές και οι επιθέσεις εναντίον του θύματος από την κατηγορούμενη είχαν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2015. 

Μάλιστα η 29χρονη είχε επιτεθεί και πάλι στην αδελφή της στο παρελθόν, χτυπώντας την πολύ άσχημα, ενώ μια άλλη φορά την είχε απειλήσει τηλεφωνικά ότι θα κάψει την ίδια και τα παιδιά της. 

Οι απειλές από το τηλέφωνο ήταν συνεχείς και η συμπεριφορά της κατηγορούμενης ήταν εμμονική, αφού είχε τύχει μέσα σε μια ώρα να τηλεφωνήσει δέκα φορές στο θύμα. 

«Απειλούσε την αδελφή μου να μην ενοχλεί τον πρώην σύζυγό της, ούτε αυτή, ούτε και τα παιδιά», κατέθεσε η αδελφή του θύματος.

Όσον αφορά στον πρώην γαμπρό της, είπε πως απέφευγε να βλέπει τα παιδιά του, γιατί φοβόταν ότι η κατηγορούμενη θα τους κάνει κακό. 

«Η αδελφή μου φοβόταν. Φοβόταν μην κάνει κακό και στα παιδιά της κι έκανε τα πάντα για τα προστατέψει. Μου ζητούσε να πηγαίνω όποτε μπορούσα από το σπίτι της γιατί φοβόταν. Ο πρώην γαμπρός μου, μου είπε ότι φοβόταν και ο ίδιος ότι η κατηγορούμενη μπορούσε να βλάψει αυτόν, τα παιδιά και τη μάνα τους. Πιστεύω ότι η κατηγορούμενη διέπραξε το έγκλημα γιατί δύο ημέρες πριν το κάνει ο πρώην γαμπρός μου είχε δει τα παιδιά του», είπε. 

Η αδελφή του θύματος, είπε τέλος πως η κατηγορούμενη δεν έχει μετανιώσει για το έγκλημά της και ζήτησε από το δικαστήριο να μη μειώσει την πρωτόδικη απόφαση της ισόβιας κάθειρξης. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα