Γρεβενά: Ο 45χρονος πριν τη 12χρονη «τα είχε» με τη μητέρα της

Γρεβενά: Ο 45χρονος πριν τη 12χρονη «τα είχε» με τη μητέρα της

Στον ανακριτή Γρεβενών οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 45χρονος ο οποίος φέρεται να βίαζε 12χρονη και τώρα πλέον ζητά να την παντρευτεί.

Εκτός από τον κατηγορούμενο, στα δικαστήρια οδηγήθηκε και η μητέρα της ανήλικης, η οποία φέρεται να γνώριζε αυτή τη σχέση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, ο 45χρονος με την 43χρονη μητέρα του κοριτσιού φέρονται να διατηρούσαν σχέση στο πρόσφατο παρελθόν.

Η ίδια έχασε τον σύζυγό της πριν από περίπου δύο χρόνια, στη συνέχεια απέκτησε σχέση με τον κατηγορούμενο και για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί, φέρεται να επέτρεψε και να ενέκρινε τη σχέση του εραστή της με την κόρη της.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του grevenamedia.gr πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από τις 11 το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών, προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το χρονικό της υπόθεσης με τον 45χρονο και τη 12χρονη στα Γρεβενά

Ο 45χρονος συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες μέσα στο σπίτι του που βρίσκεται σε χωριό των Γρεβενών. Μέσα στην οικία φέρεται να ήταν και η 12χρονη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο ήταν γυμνοί.

Η αστυνομία των Γρεβενών τον παρακολουθούσε από τον περασμένο Μάρτιο, καθώς υπήρχαν καταγγελίες σε βάρος του ότι κακοποιούσε το ορφανό από πατέρα κοριτσάκι εν γνώσει της μητέρας του, η οποία φέρεται μάλιστα να το συνόδευε και στο σπίτι του κατηγορούμενου.

Το τελευταίο διάστημα αρκετοί είχαν παραξενευτεί από την περίεργη σχέση τους κι έτσι κατέφυγαν στην αστυνομία. 

Μετά τη σύλληψη του 45χρονου ο ίδιος ζήτησε μέσω της δικηγόρου του να παντρευτεί το 12χρονο κορίτσι, τονίζοντας πως σε αυτό συμφωνούν τόσο οι δύο οικογένειες όσο και η ανήλικη.

Να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του, ενώ μαζί απέκτησαν έναν γιο 21 ετών και μία κόρη 13 ετών, μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερη από την ανήλικη την οποία φέρεται να κακοποιούσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα