Πάτρα: Περιπτεράς καταδίωξε τους ένοπλους ληστές

Πάτρα: Περιπτεράς καταδίωξε τους ένοπλους ληστές

Κυνήγησε τους ληστές με το αυτοκίνητό του και τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν ακόμη και το μέσο διαφυγής τους.

Ο λόγος για νεαρό περιπτερά από την Πάτρα, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής είδε τις βιαστικές κινήσεις των ληστών που φορώντας κουκούλες βγήκαν από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ τρέχοντας και κρατώντας μια μαύρη σακούλα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον νεαρό να καταδιώκει και να εγκλωβίζει τους ληστές που ανάγκάστηκαν να υπερπηδήσουν καγκελόπορτες και να τρέξουν για να διαφύγουν, εγκαταλείποντας το - κλεμμένο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια- δίκυκλο τους.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ασφάλειας ενώ περιπολικά έκαναν αναζητήσεις στους γύρω δρόμους. Κατάφεραν να εντοπίσουν τόσο το δίκυκλο όσο και την μαύρη σακούλα με τα δελτία Ξυστό.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως είδαν από πολύ κοντά το όπλο το οποίο κράδαινε ένας από τους δύο ληστές. Μάλιστα ισχυρίστηκαν με σιγουριά πως ήταν πραγματικό και αυτό το δήλωσαν και στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

H ανακοίνωση της αστυνομίας

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τύπου full face και μαντήλια, εισήλθαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από υπάλληλο χρηματικό ποσό και ξυστά (σκρατς). Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα