Ο ένας από τους δύο νεκρούς στο Αντίρριο, είχε σκοτώσει τη μητέρα του

Ο ένας από τους δύο νεκρούς στο Αντίρριο, είχε σκοτώσει τη μητέρα του

Έλληνες είναι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρες που επέβαιναν στο ιστιοφόρο στο Αντίρριο και έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Κυριακής από την κακοκαιρία.  

Οι δύο άνδρες ήταν ηλικίας 57 και 59 χρονών κάτοικοι Πειραιά. Υπενθυμίζεται πως το σκάφος χτυπήθηκε από την κακοκαρία. Σημειώνεται ακόμη ότι το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανέλκυσης του ιστιοφόρου στο Αντίρριο.

Ο 57χρονος που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου, είχε πυροβολήσει την μητέρα του εξ επαφής με καραμπίνα και την είχε σκοτώσει. Το τραγικό περιστατικό είχε συμβεί στην Τιθορέα Φθιώτιδας στις 17 Μαΐου 2011, στη συνέχεια είχε αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των διατάξεων του Νόμου Παρασκευόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, ο Λ.Μ. ειδοποίησε μόνος του την αστυνομία και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν, γιατί σκότωσε την 73χρονη μητέρα του με καραμπίνα. «Ελάτε να με πιάσετε, σκότωσα τη μάνα μου» είχε πει στο τηλέφωνο.

Ο 57χρονος περίμενε πολύ ήρεμος τους αστυνομικούς στο σπίτι του και ανέφερε πως δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση, δηλαδή να ελέγχει τη ζωή του η μητέρα του, και γι' αυτό τη σκότωσε, πυροβολώντας την στο στήθος.

Τότε είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα και είχε καταδικαστεί με 20 χρόνια φυλάκισης και βγήκε από την φυλακή το 2017.

Αξίζει να αναφερθεί πως το 1994 ο αδερφός του, Γιάννης, είχε βρεθεί δολοφονημένος, καθώς επίσης ήταν μπλεγμένος στα δίχτυα των ναρκωτικών.

Να σημειωθεί πως ο 57χρονος μητροκτόνος, μετά την αποφυλάκισή του, δεν είχε ενοχλήσει ξανά τις Αρχές, ενώ τον τραβούσε η αγάπη του για την θάλασσα. Παράλληλα, είχε ασχοληθεί με τον αποκρυφισμό και τον μυστικισμό.

Ο μητροκτόνος στο παρελθόν εργαζόταν στο Καλαμάκι Αττικής, ως υπάλληλος εταιρείας σκαφών αναψυχής και είχε νοσηλευτεί για μικρά χρονικά διαστήματα στο «Δρομοκαΐτειο».

Ο δεύτερος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις το πρωί της Δευτέρας καθώς αγνοείτο από χθες το βράδυ, μετά την ανατροπή ιστιοφόρου στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου.

 Ο άνδρας εντοπίστηκε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου κατά την διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιούσαν το Λιμενικό, πυροσβεστικό πλοιάριο από την Πάτρα και άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ.

Οπως έγραφε το TheBest  το μοιραίο ιστιοφόρο αρχικά εθεάθη στην θαλάσσια περιοχή της Μακύνειας. Ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ανέφερε πως το είδε μέσα στη θαλασσοταραχή να παλεύει με τα κύματα, κάτι που προκάλεσε απορία, δεδομένων των προειδοποιήσεων που υπήρχαν και για την πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα