Σπαραγμός στην κηδεία μάνας και κόρης στην Κατερίνη - Κατέρρευσε η γιαγιά, τραγική φιγούρα ο πατέρας

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της Μαρίας – Ιωάννας και σύζυγος της 45χρονης, που στεκόταν σκυφτός και παραδομένος στον πόνο δίπλα από τα φέρετρα των αγαπημένων του. Εκεί για να του δώσουν κουράγιο οι άλλες δύο κόρες του, οι οποίες δεν μπορούν να πιστέψουν πως δε θα ξαναδούν τη μητέρα και την αδελφή τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα του πατέρα της δεν άντεξε και κατέρρευσε μέσα στην εκκλησία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 

Φίλοι, συγγενείς, γείτονες είπαν το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στην κόρη που τελικά δεν μπόρεσε να τις χωρίσει ούτε ο θάνατος.

Όλοι τους δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που έχει γίνει. Βασανίζονται από ερωτήματα, στα οποία δεν έχουν δοθεί ακόμα απαντήσεις. 

Πεπεισμένος ότι πρόκειται για τροχαίο ο πατέρας

Ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων είναι πεπεισμένος πως πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα. Όπως δήλωσε η σύζυγός του λάτρευε την κόρη τους και είχε αφιερώσει τη ζωή της στο μεγάλωμά της. 

Ο ίδιος πιστεύει πως η σύζυγός του ήταν ταραγμένη από τον καβγά που είχε με τον γείτονά του, μπήκε στο αυτοκίνητο και δεν ήταν συγκεντρωμένη στην οδήγηση. Το σημείο, που βρέθηκε το αυτοκίνητο είναι αρκετά επικίνδυνο και είναι πολύ εύκολο κάποιος να βγει από τον δρόμο αν δεν είναι προσεκτικός. 

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς έκανε λόγο για ακαριαίο θάνατο των δύο γυναικών. Στο πόρισμά του αναφέρει πως μάνα και κόρη είχαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα. 

Οι δύο σοροί εντοπίστηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο, ενώ το κινητό της γυναίκας βρέθηκε μέσα στο νερό, στο ρέμα και γι’ αυτό έδειχνε ότι ήταν κλειστό, όταν καλούσε εναγωνίως ο τραγικός πατέρας. 

Το σενάριο της αυτοκτονίας

Ωστόσο, οι αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες πως η γυναίκα είχε τηλεφωνήσει στον σύζυγό της και του είχε πει ότι σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της. 

Εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη: «Δεν αντέχω,θα πάω να αυτοκτονήσω»

«Δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω», φέρεται να του είπε, σύμφωνα με την πεθερά της, η οποία είπε στο δελτίο του Star πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ