Κατερίνη: Σήμερα το τελευταίο "αντίο" σε μάνα και κόρη - Τι κρύβει το προφίλ σε ρωσική ιστοσελίδα

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της 17χρονης Μαρίας και της μητέρας της στην Κατερίνη, οι οποίες βρέθηκαν σε χαράδρα, στην Εθνική Οδό Κατερίνης - Ελασσόνας, το μεσημέρι της Κυριακής (17/11).

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στις 10:00 σήμερα το πρωί στην Κατερίνη όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στη 17χρονη Μαρία-Ιωάννα και την 45χρονη Σβέτα, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων, εννέα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους.

Εν τω μεταξύ, στο μοιραίο αυτοκίνητο με το οποίο μάνα και κόρη έπεσαν στην χαράδρα στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου θα δοθούν απαντήσεις για τον θάνατο των δύο γυναικών.

Παρά το γεγονός ότι η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιώργη και της 45χρονης μητέρας της έδειξε ότι ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος, δεν δίνει απαντήσεις στο πλήθος των ερωτημάτων που προκύπτουν για το πώς φτάσαμε σε αυτήν την τραγωδία.

Απαντήσεις θα δώσει το μοιραίο αυτοκινήτο

Απάντησεις στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να δώσει σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Alpha, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων που θα εξετάσουν το αυτοκίνητο της οικογένειας.

«Υποπτες» κινήσεις στο προφίλ της μητέρας

Επιπλέον ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή τους έχουν καταγραφεί κάποιες «ύποπτες» κινήσεις στο προφίλ της 45χρονης μητέρας σε ρωσικό social media. Μητέρα και κόρη είχαν εξαφανιστεί στις 8 Νοεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της 17χρονης.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν λοιπόν είναι ποιος ήταν αυτός που μπήκε στο προφίλ της γυναίκας, πώς είχε τους κωδικούς της και τι ακριβώς έκανε. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η άρση απορρήτου του λογαριασμού που έχει ζητηθεί από τις αρμόδιες ρωσικές αρχές.

Βίντεο, που παρουσίασε το Star, δείχνει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες να περνά από πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται σε απόσταση 12 χλμ. από το σημείο της τραγωδίας.

Ειδικότερα στις 8 Νοεμβρίου, ώρα 13:43 το μεσημέρι, μάνα και κόρη περνάνε με το αυτοκίνητο τους έξω από πρατήριο καυσίμων. Είναι ακριβώς στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κατερίνης - Ελασσόνας. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω πέφτουν σε χαράδρα 120 μέτρων.

Εκεί εντοπίζονται από drone της αστυνομίας.

newsbomb

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα