Τον σκότωσε μόνη της, είμαι αθώος - Τι δήλωσε από τις φυλακές ο εραστής της παπαδιάς

Τον σκότωσε μόνη της, είμαι αθώος - Τι  δήλωσε από τις φυλακές ο εραστής της παπαδιάς

Αθώος δηλώνει μέσα από τις φυλακές ο εραστής της σατανικής παπαδιάς, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία του ιερέα συζύγου της τον Σεπτέμβριο του 2012. Η υπόθεση ήρθε εκ νέου στο επίκεντρο, καθώς βρέθηκε νεκρός ένας 38χρονος άνδρας, ο οποίος είχε εμπλακεί σε αυτήν, όταν η παπαδιά φέρεται να του είχε ζητήσει να σκοτώσει τον σύζυγό της. 

Σύμφωνα μάλιστα με τον κατηγορούμενο της δολοφονίας, ο 38χρονος ήταν εκείνος που του είχε συστήσει την παπαδιά, με την οποία ξεκίνησε μια παθιασμένη σχέση. 

Ο ίδιος ισχυρίζεται τώρα πως δεν σκότωσε εκείνος τον ιερέα, αν και στο δικαστήριο είχε ομολογήσει ότι είχε πατήσει τη σκανδάλη για να της αποδείξει την αγάπη του. 

«Εγώ έδωσα το όπλο στην παπαδιά κι εκείνη τον σκότωσε. Μου είχε πει να της το δώσω για να το κάνει δώρο στον παππά. Εγώ έμαθα αργότερα ότι ήταν νεκρός. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως του έλεγε όταν είχαν ερωτικό δεσμό, ο ιερέας την χτυπούσε και δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση. Οι δυο τους από τη στιγμή που μπήκαν στη φυλακή δεν έχουν ξαναμιλήσει. 

«Εγώ είμαι στη φυλακή. Σε λίγο καιρό θα βγω με άδεια και θα πάω στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου. Κακώς βρέθηκαν μέσα στη φυλακή. Δεν είχα καμία σχέση και βρέθηκα μπλεγμένος εξαιτίας της παπαδιάς. Δεν έχω μάθει νέα της και ούτε θέλω να μάθω», είπε. 

Το έγκλημα που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη

Ήταν Σεπτέμβριος του 2012. Η παπαδιά και ο ιερέας σύζυγός της είχαν φύγει από το σπίτι του στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με κατεύθυνση τη Ζαχάρω μέσω της Κρέστενας. Εκεί θα έκαναν ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα. 

Κάποια στιγμή σταμάτησαν στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας με την πρόφαση ότι η παπαδιά έπρεπε να πάει τουαλέτα. Η σατανική γυναίκα απομακρύνθηκε και τότε εμφανίστηκε ο εραστής της, ο οποίος σκότωσε τον ιερέα με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια διέφυγε με τη μηχανή του. 

Η παπαδιά επέστρεψε και ειδοποίησε την αστυνομία, λέγοντας στους αστυνομικούς πως είδε δύο άνδρες να φεύγουν από το σημείο με μηχανή μεγάλου κυβισμού. 

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας όμως υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε πως δολοφόνος του συζύγου της ήταν ο εραστής της.

Πρωτόδικα καταδικάστηκαν και οι δύο σε ισόβια. Η ίδια ποινή τους επιβλήθηκε και στο Εφετείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα