Θα σε σκοτώσω και εσένα και τα παιδιά - Χτύπησε άγρια τη γυναίκα και την 13χρονη κόρη του

Θα σε σκοτώσω και εσένα και τα παιδιά - Χτύπησε άγρια τη γυναίκα και την 13χρονη κόρη του

Ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο συνέβη σε σπίτι στο Βόλο όταν ένας 35χρονος άνδρας φέρεται να χτύπησε την 38χρονη σύζυγό του στο κεφάλι ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει και το 13χρονο παιδί τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Ταχυδρόμος ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, μετά από σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, παρά το γεγονός ότι η σύζυγός του δήλωνε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη, ότι φοβάται πως τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα στο σπίτι, ότι εκείνος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Από τη μία στιγμή στην άλλη φόβος και τρόμος κατακυρίευσε το σπίτι της οικογένειας. Ο 35χρονος χτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι με αντικείμενο και στις απανωτές εκκλήσεις της να σταματήσει ανταπαντούσε εξυβρίζοντας και απειλώντας.

«Θα σε σκοτώσω και εσένα και τα παιδιά», φέρεται να φώναζε ο συλληφθείς. Η μικρή φοβήθηκε και μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα της. Τότε εκείνος κινήθηκε εναντίον του παιδιού. Δεν δίστασε να ρίξει γροθιές στο πρόσωπο του κοριτσιού και να το χτυπήσει στον αυχένα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Φτάνοντας σε γρήγορο χρονικό διάστημα στο σπίτι οι αστυνομικοί περνούσαν σε δευτερόλεπτα χειροπέδες στον δράστη.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.


newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα