Δολοφονία Τοπαλούδη: Η συγγνώμη των γονιών του Ροδίτη

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η συγγνώμη των γονιών του Ροδίτη

Σχεδόν ένα χρόνο από το άγριο έγκλημα στη Ρόδο και λίγες μόλις εβδομάδες πριν οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη καθίσουν στο εδώλιο, οι γονείς του Ροδίτη ζητούν συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

«Η οικογένεια του νεαρού Ροδίτη αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει για μια ακόμη φορά την οδύνη της για το τραγικό περιστατικό και να διατυπώσει τη δημόσια συγγνώμη της στην οικογένεια του θύματος» επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας του κατηγορουμένου, μιλώντας στο Star.

«Η απόφαση του Αρείου Πάγου για τη διεξαγωγή της δίκης στην Αθήνα κινείται στη σωστή κατεύθυνση και διασφαλίζει τις συνθήκες μιας δίκαιης και αντικειμενικής δίκης» πρόσθεσε ο δικηγόρος του Ροδίτη κατηγορούμενου.

«Ζω έναν καθημερινό θάνατο»

Λίγο πριν την έναρξη της δίκης η μητέρα της 21χρονης είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Είχα όνειρα γι’ αυτό το παιδί και μου τα πήρανε, μου τα υφαρπάξανε όλα, όλα. Με προδώσανε, με καταστρέψανε τη ζωή μου, με πληγώσανε όλη μου την ψυχική υπόσταση, τα συναισθήματα, όλα, όλα είναι γκρεμισμένα. Ζω έναν θάνατο καθημερινό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας σε λίγο καιρό θα αντικρίσουν από κοντά τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται ότι βίασαν και σκότωσαν το παιδί τους.

«Είμαι μια μάνα πονεμένη και βρίσκομαι στην πιο τραγική θέση που μπορεί να βρεθεί άνθρωπος πάνω στη γη. Το απεύχομαι αυτό, το απεύχομαι να συμβεί αυτό σε μάνα, να θρηνεί παιδί. Να στέλνει για σπουδές και να το παίρνει σκοτωμένο» καταλήγει.

Δείτε το βίντεο μετά το 21':20'':

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα