Έσπασαν τα ισόβια για τον αστυνομικό που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του - Είναι καλό παιδί

Έσπασαν τα ισόβια για τον αστυνομικό που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του - Είναι καλό παιδί

Έσπασαν τα ισόβια που είχε επιβάλει το πρωτοβάθμιο δικαστήριο στον 51χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος το 2015 είχε στραγγαλίσει την 7χρονη κόρη του, σοκάροντας το Πανελλήνιο.

Ωστόσο, το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης όπου εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση, τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, καταδικάζοντας τον σε κάθειρξη 15 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του 51χρονου είπε πως ο γιος της θα βγει από τη φυλακή και πως ήταν καλό παιδί.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Το έγκλημα είχε αποκαλυφθεί όταν ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Άμεση Δράση και ανέφερε σε συνάδελφό του ότι σκότωσε το παιδί του μέσα στο διαμέρισμά του.

Την ημέρα της δολοφονίας η γυναίκα του είχε φύγει από το σπίτι για να πάει στη δουλειά της. Εκείνος πήγε το μικρότερο παιδί στη γιαγιά και έμεινε σπίτι με την 7χρονη κόρη του. Τότε πήρε τηλέφωνο στη δουλειά του και ενημέρωσε ότι δε θα μπορούσε να πάει, ενώ είχε επιστρέψει στη δουλειά του από εννιάμηνη γονική άδεια.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του είχε επιβάλλει την ποινή τις ισόβιας κάθειρξης, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του περί μειωμένου καταλογισμού.

Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος από την πρώτη στιγμή και απέδωσε την πράξη του στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του κοριτσιού που κατέθεσε ότι ουδέποτε είχε περάσει από το μυαλό της πως ο άνδρας της μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα