Άστεγος ο ληστής των σούπερ μαρκετ - Τα ρούχα του τον "ταυτοποίησαν"

Άστεγος ο ληστής των σούπερ μαρκετ - Τα ρούχα του τον "ταυτοποίησαν"

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατάφεραν και τον εντόπισαν πριν προχωρήσει σε άλλη μία ληστεία.

Ολόγος για τον 54χρονο ληστή των σούπερ μάρκετ, ο οποίος είναι Έλληνας και εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας από την αστυνομία καθώς βρίσκεται πίσω από τις δύο ληστείες που σημειώθηκαν στα σούπερ μάρκετ της Μάχης Κρήτης αλλά και της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. που είχαν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας προσπαθώντας να εξακριβώσουν την ταυτότητα του, δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πάνω του είχε ένα ψεύτικο πιστόλι με το οποίο προφανώς ζητούσε από τους υπάλληλους να του δώσουν τα χρήματα της ταμειακής μηχανής, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι βρέθηκαν σε κάποιο σακίδιο και τα ρούχα τα οποία φορούσε όταν διέπραξε τις ληστείες, από τις οποίες τελικά κατάφερε να αποσπάσει συνολικά το ποσό των 1400 ευρώ. Τα ρούχα του μάλιστα αναγνωρίστηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες των σούπερ μάρκετ.

Από την πρώτη ληστεία που διέπραξε απέσπασε 600 ευρώ ενώ από τη δεύτερη το ποσό των 800 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για άστεγο που δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές και ο οποίος συνελήφθη στην οδό Μάχης Κρήτης, κοντά στο σημείο δηλαδή που διέπραξε τη ληστεία την 1η Νοεμβρίου.

Ο 54χρονος θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα