Υπόθεση Τοπαλούδη: «Είναι ένα παιδάκι, τίποτε άλλο. Ένα παιδί!» λέει η μητέρα του κατηγορουμένου

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Είναι ένα παιδάκι, τίποτε άλλο. Ένα παιδί!» λέει η μητέρα του κατηγορουμένου

Στις 13 Ιανουαρίου θα αρχίσει η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσαν ότι ετοιμάζονται για έναν ψυχολογικό «Γολγοθά». Την ίδια ώρα, η μητέρα τους ενός από τους δύο κατηγορούμενους, είπε πως ο γιος της «είναι απλά ένα παιδί».

Συγκεκριμένα, η μητέρα του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αναφέρει: «Έχει περάσει για το παιδί μου ότι αυτό το παιδί είναι “απροστάτευτο”. Αυτό το παιδί δεν είναι απροστάτευτο! Έχει δύο υπέροχους γονείς, έχει μια συγγένεια τι να σας πω, από όλα τα μέρη. Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, είμαι από οικογένεια παπά. Η πρώτη οικογένεια στο χωριό μου! Και να ντρέπονται για αυτά που λένε. Δεν είναι αυτός που νομίζετε πως είναι! Είναι ένα παιδάκι, τίποτε άλλο. Ένα παιδί!».

Ήταν το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2018, όταν η άτυχη φοιτήτρια βιάστηκε και χτυπήθηκε βάναυσα από τους δύο κατηγορουμένους, οι οποίοι στη συνέχεια κι ενώ η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ακόμα ζωντανή, την πέταξαν στα βράχια σε παραλία της Ρόδου, με αποτέλεσμα το νεαρό κορίτσι να βρει τραγικό θάνατο. Η δίκη τους θα γίνει στην Αθήνα.

Το ξέσπασμα του πατέρα της Τοπαλούδη

Από την πλευρά του, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας ζητά να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους. «Το να βρεθείς στην περιοχή που έναν χρόνο πριν σχεδόν ζούσε, ανέπνεε, δραστηριοποιούνταν και φοιτούσε εκεί η κόρη μας και να περπατάς σε κάποιους δρόμους που περπατούσε και εκείνη είναι ακόμα πιο δύσκολα από ότι να τα έχεις στο μυαλό σου.

Άλλωστε κάθε τι που βλέπουμε και εδώ στο σπίτι που είμαστε, κάθε τι που βλέπουμε δυστυχώς τα δάκρυα κυλάνε αυθόρμητα», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε σε έναν τάφο. Ο τάφος είναι το σπίτι μας. Αυτό τα λέει όλα. Ο τάφος είναι το σπίτι μας. Αυτοί μπορεί να αφεθούν ελεύθεροι μετά από κάποια λίγα χρονάκια, εμείς όμως θα έχουμε αυτόν τον ισόβιο θάνατο μέσα στη ψυχή μας. Πρέπει να αλλάξουν οι ποινές. Τίποτα άλλο. Να μην βρεθεί κανένας άλλος γονιός στη δικιά μας θέση, αλλά πρέπει όντως η ελληνική κοινωνία να το ζητήσουμε επιτακτικά να γίνει αυστηροποίηση των ποινών για αυτούς που διαπράττουν συγκεκριμένα αποτρόπαια εγκλήματα. Και οι βιαστές να θεωρούνται το ίδιο εγκληματίες αποτρόπαιων εγκλημάτων γιατί δεν βιάζουν το σώμα ενός κοριτσιού, ενός θύματος μόνο, αλλά δολοφονούν την ψυχή του για όλη την υπόλοιπη ζωή του».

Πηγή: newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα