Μυστήριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - Εξαφάνιση της επίτιμης προέδρου

Μυστήριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - Εξαφάνιση της επίτιμης προέδρου

Η γη άνοιξε μέρα – μεσημέρι και «κατάπιε» την επίτιμη πρόεδρο του Σωματείου γνωστού εκπαιδευτικού οργανισμού της πρωτεύουσας. Η Λίλα Αβραμίδου χάθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Αυγούστου από πάρκινγκ της παραλίας του Αλίμου. Εκεί την μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη ένας οδηγός ταξί που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Κάμερα ασφαλείας καταστήματος στον τόπο,  δεν κατέγραψε την αποβίβαση της από το όχημα. Η τσάντα θαλάσσης που κρατούσε η αγνοούμενη γυναίκα,  δεν βρέθηκε ποτέ.

Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε ο γιος της, Στέλιος Μακρυπλίδης, να ζητά να μάθει κάτι για την τύχη της. Η παραλιακή άνοιξε μέρα – μεσημέρι τον Αύγουστο και «κατάπιε» την επίτιμη πρόεδρο του Σωματείου γνωστού εκπαιδευτικού οργανισμού της πρωτεύουσας.

Μυστήριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα…

«Είναι κάτι που δεν το περιμένεις να σου συμβεί ποτέ, να εξαφανιστεί ένας δικός σου άνθρωπος, είναι ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας…».

Ο γιος της αγνοούμενης Λίλας Αβραμίδου ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως η μητέρα του χάθηκε έτσι ξαφνικά ένα μεσημέρι του Αυγούστου.

Με τον ρεπόρτερ του «Τούνελ» βρέθηκε στην παραλιακή που άνοιξε κυριολεκτικά και την «κατάπιε».

Από τις έρευνες των πρώτων ημερών προέκυψε πως ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν ο οδηγός ταξί που την μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη στην παραλία του Αλίμου. Από τότε σιωπή…

Δεν την είδε κανείς εκεί που την άφησε ο οδηγός…

Κάμερες ασφαλείας γνωστού καφέ της περιοχής κατέγραψαν το ταξί στο οποίο επέβαινε η γυναίκα.

Στο υλικό φαίνεται το όχημα να μπαίνει στον χώρο πάρκινγκ, αλλά όχι η αποβίβαση της αγνοούμενης από αυτό.

Την ημέρα της εξαφάνισης σύμφωνα με τον οδηγό ταξί η Αβραμίδου είχε μαζί της μία τσάντα θαλάσσης, που δεν βρέθηκε ποτέ.

Συγγενείς και στενοί φίλοι της επίτιμης προέδρου γνωστού σωματείου φροντιστηρίων στην πρωτεύουσα, αμέσως μετά την εξαφάνιση κόλλησαν κατά μήκος της παραλιακής αφίσες με τη φωτογραφία της , αλλά κανένας από τους λουόμενους ή περαστικούς δεν την είδε.

Ο γιος της Στέλιος Μακρυπλίδης συγκινημένος απηύθυνε δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη της να μιλήσει και να μπει ένα τέλος στην αγωνία του.

Ο οδηγός που μετέφερε την Αβραμίδου μιλάει στο “Τούνελ”

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε τον πιο σημαντικό μάρτυρα στην υπόθεση εξαφάνισης της Λίλας Αβραμίδου.

Τον οδηγό ταξί που τη μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, στην παραλία του Αλίμου. Τον τελευταίο άνθρωπο που την είδε ζωντανή.

Ο ίδιος θυμάται πως η αγνοούμενη ήταν μια ευγενική γυναίκα αλλά δεν συγκράτησε λεπτομέρειες σχετικά με τα ρούχα που φορούσε ή τη τσάντα που κρατούσε. Μίλησε στη δημοσιογράφο για τη διαδρομή που ακολούθησε και ισχυρίστηκε πως άφησε τη γυναίκα στο πάρκινγκ παραλιακού κέντρου στον Άλιμο.

 

Πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα