Δε θυμάμαι τίποτα, δε θυμάμαι τι έκανα - Τι είπε ο δράστης για το έγκλημα στα Μέγαρα

Δε θυμάμαι τίποτα, δε θυμάμαι τι έκανα - Τι είπε ο δράστης για το έγκλημα στα Μέγαρα

Δε θυμάμαι τίποτα, δε θυμάμαι τι έκανα". Αυτό έχει πει ο δράστης του εγκλήματος στα Μέγαρα, 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Ο 51χρονος παραδόθηκε μετά την ανθρωποκτονία που διέπραξε αλλά και τον τραυματισμό του θύματος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Επικαλέστηκε ότι δεν θυμάται πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα και ότι πάσχει από ψυχική νόσο, για την οποία λαμβάνει θεραπευτική αγωγή.

Ωστόσο, δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος για το οποίο ο δράστης δεν έχει αναφέρει τι το έκανε. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, στα Μέγαρα.

Ο δράστης, που τράπηκε σε φυγή μετά την ανθρωποκτονία, είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του 48χρονου γιατρού, που έχασε την ζωή του από τους πυροβολισμούς. Πυροβόλησε και τη 43χρονη γυναίκα, μετά τον διαπληκτισμό που είχε μαζί τους, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί στο ίδιο νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του συζύγου της.

Το ζευγάρι δέχθηκε τους πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια των παιδιών του και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το κίνητρο για την ανθρωποκτονία ήταν το γεγονός, ότι ο δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα