Δολοφονία στα Μέγαρα: Ψυχολογικά προβλήματα επικαλέστηκε ο δράστης της δολοφονίας

Δολοφονία στα Μέγαρα: Ψυχολογικά προβλήματα επικαλέστηκε ο δράστης της δολοφονίας

Το βράδυ της Πέμπτης (31.10.2019), ο δράστης του φονικού στα Μέγαρα, πυροβόλησε μέσα στο σπίτι τους, τον κουνιάδο του και την σύζυγό του. Σήμερα, στις 18:00, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Τι λέει ο δικηγόρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες , σημάδεψε "ευαίσθητα σημεία" των θυμάτων. Νεκρός ο 48χρονος, νοσηλεύεται η 43χρονη.

. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σωφρονιστικός υπάλληλος που κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ανέφερε πως δύο γεγονότα τον έκαναν να βγει εκτός εαυτού: ο πρόσφατος θάνατος της μητέρας του και ο χωρισμός με τη γυναίκα του. Όπως υποστήριξε, αυτά τα γεγονότα τού προκάλεσαν σύγχυση.

Ο άνδρας που εμφανίζεται να μπήκε στο σπίτι του κουνιάδου του, στα Μέγαρα, και να πυροβόλησε τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του παραδόθηκε αργά χθες το βράδυ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Όπως είπε  ο συνήγορος του κατηγορούμενου, ο εντολέας του είναι σε κακή κατάσταση και περιμένει να απολογηθεί στις αρμόδιες Αρχές. «Η κατάστασή του είναι κακή. Είναι χάλια ψυχολογικά. Πολύ χάλια. Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο», περιορίστηκε να δηλώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα, πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, σήμερα, στις 18:00, ενώ θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
Το χρονικό του εγκλήματος στα Μέγαρα

Η αρχική είδηση έκανε λόγο για πυροβολισμούς που δέχθηκε ένα ζευγάρι, μέσα στο σπίτι του, στα Μέγαρα, προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές! Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, ο δράστης σημάδεψε με το όπλο τον γιατρό και την 43χρονη σύζυγό του, σε “ευαίσθητα σημεία”. Ο 48χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Το σπίτι δεν έφερε ίχνη έρευνας ή διάρρηξης. Αυτό ήταν εξαρχής ένα “καμπανάκι” για τις Αρχές: Ότι τουλάχιστον σε πρώτο πλάνο έμπαιναν σενάρια διαφορών εντός της οικογένειας ή του φιλικού κύκλου του ανδρόγυνου.

Κι έτσι ο κλοιός στένεψε… Από την αστυνομία αναζητήθηκε από την πρώτη στιγμή ο γαμπρός του 48χρονου θύματος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, “μπούκαρε” στο σπίτι του ζευγαριού και αφού διαπληκτίστηκε με τον 48χρονο, στην συνέχεια έβγαλε πιστόλι και τους πυροβόλησε σε “ευαίσθητα σημεία”.

Αυτός ο άνδρας ήταν βεβαίως ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα στα Μέγαρα και πρόκειται για σωφρονιστικό υπάλληλο. Πληροφορίες ανέφεραν πως θεωρούσε πως το ζευγάρι είχε κάποια ευθύνη για τον χωρισμό του με την αδερφή του 48χρονου…

Όπως είναι λογικό, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες από τις αστυνομικές Αρχές. Αργά το βράδυ της Πέμπτης (31.11.2019), ο δράστης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.
Τι είπε ο ξάδερφος της 43χρονης

Σήμερα, ο ξάδερφος της 43χρονης είπε στον ΣΚΑΪ ότι η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο. Όπως τόνισε, η γυναίκα έχει τρία παιδιά, ωστόσο τη στιγμή της δολοφονίας, ήταν παρόν μόνο το ένα από τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, εξήγησε ότι ήταν το μικρότερο και γι’ αυτό “μάλλον δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί”.
“Πάθαμε σοκ. Δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα. Ήταν απροειδοποίητη η επίσκεψη. Δεν το περίμενε κανείς και για τέτοιο λόγο να γίνεται αυτό”

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα