Συγκλονίζουν οι περιγραφές για τη στιγμή που ο 14χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Συγκλονίζουν οι περιγραφές για τη στιγμή που ο 14χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 14χρονος από το Σάββατο που τον χτύπησε αυτοκίνητο μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο την στιγμή που διέσχιζε δρόμο, στην Πεντέλη.

Οοδηγός του λεωφορείου, περιέγραψε στον ΑΝΤ1 όσα συνέβησαν. Με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο πίσω από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό και να τον πετάξει στον αέρα. Αυτό έγινε και έπεσε κάτω το παιδί με σφοδρότητα στην άσφαλτο και χτύπησε», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Δημοσθένης Θεοδωρόπουλος.

"Φύλακες άγγελοι" του παιδιού ήταν δύο γιατροί που περνούσαν τυχαία εκείνη την στιγμή από το σημείο. Όπως λέει στον ΑΝΤ1 ο οδηγός του λεωφορείου «του περάσανε το φυσικό ορό και αυτό λένε οι γιατροί, έτσι μου εξήγησε η μάνα που την επισκέφθηκα χθες στο νοσοκομείο, ότι βοήθησε πάρα πολύ ο φυσικός ορός για τα εγκεφαλικά αιματώματα που έχει το παιδί».

Ένας από τους δύο αυτόπτες μάρτυρες που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». «Άρχισε να τρέμει, είχε ανοιχτά τα μάτια του, δεν μιλούσε, είχε παλμούς και εγώ απλώς πήγα και του έφερα μία κουβέρτα για να μην κρυώνει», περιέγραψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο αυτόπτης μάρτυρας.

Έξω από την ΜΕΘ βρίσκονται όλοι οι δικοί του άνθρωποι. Οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του 14χρονου.

Το Σωματείο του ΟΑΣΑ ενημέρωσε την οικογένεια ότι είναι πρόθυμοι να δώσουν αίμα εάν χρειαστεί για το παιδί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 27χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε το παιδί περίμενε 20 μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος και μετά έφυγε. Μισή ώρα αργότερα παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα.