Η εκτίμηση της αστυνομίας για το μυστήριο με το αιμόφυρτο παιδί στη Μεσσηνία

Η εκτίμηση της αστυνομίας για το μυστήριο με το αιμόφυρτο παιδί στη Μεσσηνία

Το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή της Μικρής Μαντίνειας, στην Μεσσηνία, συνέβη ένα παράξενο περιστατικό.

Ένας 12χρονος εντοπίστηκε από οδηγό του ΚΤΕΛ να περιφέρεται αιμόρφυτος στον δρόμο και αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Ο μικρός έλεγε μόνο ότι έκανε βόλτα με το ποδήλατό του και δεν θυμόταν πως τραυματίστηκε.

Όπως αναφέρει το messinialive.gr εντοπίστηκε το ποδήλατο του παιδιού, και το παρέλαβε ο πατέρας του, ενώ παρόλο που ο 12χρονος δεν είναι σε θέση ακόμα να θυμηθεί πως ακριβώς χτύπησε, εκτιμάται από την Αστυνομία ότι πρόκειται για ένα απλό ατύχημα με ποδήλατο και το χτύπημα προήλθε από την πτώση του από το ποδήλατο.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, ο μικρός διακομίσθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι, του έγιναν ράμματα, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται, μιας και δεν έχει ακόμα επανέλθει η μνήμη του. Οι γιατροί εκτιμούν ότι από το χτύπημα που έχει στο κεφάλι και από το σοκ, η μνήμη του παιδιού θα επανέλθει σταδιακά.

Ο αντιπρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας, Χρήστος Μουστρούχος, περιγράφει και αυτός το περιστατικό, όπως του το μετέφερε ο οδηγός του Λεωφορείου της γραμμής Φιλοξένια-Μ.Μαντίνεια, και επισημαίνει την κοινωνική διάσταση του περιστατικού, το αυτονόητο που έπραξε ο οδηγός του λεωφορείου, με τη βοήθεια που προσέφερε στο τραυματισμένο παιδί.

Μάλιστα ο οδηγός του ΚΤΕΛ δήλωσε πως έκανε το αυτονόητο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα