Θεσσαλονίκη: Eλεύθερη η 25χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της σε πολυκατοικία

Θεσσαλονίκη: Eλεύθερη η 25χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της σε πολυκατοικία

Ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε σήμερα το πρωί η 25χρονη που φέρεται να εγκατέλειψε το νεογέννητο μωράκι της σε είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση της νεαρής γυναίκας αναμένεται να οριστεί δικάσιμος. Η ίδια είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κοπέλα γέννησε χθες το μεσημέρι στο σπίτι της, χωρίς καμία βοήθεια. Μετά από 20 λεπτά και με τον ομφάλιο λώρο να μην έχει κοπεί σωστά, πήρε το βρέφος αγκαλιά και βγήκε στον δρόμο, αναζητώντας το μέρος όπου θα το εγκατέλειπε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 25χρονη προέρχεται από μία οικογένεια που αντιμετωπίζει πολλά σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Πριν χρόνια έχασε τον πατέρα της, η μητέρα της δουλεύει νυχθημερόν σε ξενοδοχεία της Χαλκιδικής για να βοηθήσει την οικογένειά της, ενώ έχει και έναν μικρότερο αδελφό.

Μία γειτόνισσα είδε την κοπέλα να κρατάει μέσα σε μία πετσέτα κάτι και να το αφήνει στη μαρμάρινη είσοδο.

Όταν πλησίασε είδε έντρομη ένα βρέφος με τον ομφάλιο λώρο. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία όπως και ασθενοφόρο. Δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι. Μετά ακολούθησε άλλο ένα ασθενοφόρο με γιατρό. Το μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια, άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι της 25χρονης.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν γιατί το έκανε, η νεαρή μητέρα απάντησε ότι δε γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη.Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. Μόλις γέννησα τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα