Έγκλημα στη Μεσσηνία: «Δεν άντεχα άλλο» λέει η συζυγοκτόνος

Έγκλημα στη Μεσσηνία: «Δεν άντεχα άλλο» λέει η συζυγοκτόνος

Την τελευταία του πνοή από τα χέρια της γυναίκας του άφησε ένας 73χρονος στη Μεσσηνία και νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του.

Υπενθυμίζουμε ότι η γυναίκα του έριξε βραστό νερό πάνω του, ενώ κοιμόταν και στη συνέχεια τον χτύπησε με μανία με έναν πλάστη, προκαλώντας του βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που το κόστισαν τη ζωή.
«Δεν άντεχα άλλο»

Η 68χρονη γυναίκα παρουσιάστηκε μόνη της στο αστυνομικό τμήμα Μελιγαλά και ομολόγησε το έγκλημά της. Οδηγήθηκε κατόπιν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας κι εκεί της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοχρησία.

Η ίδια φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πέρασε άσχημα χρόνια με τον σύζυγό της και δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση. Ενδεικτικό της μανίας, με την οποία του επιτέθηκε είναι ότι αφού του έριξε το καυτό νερό, τον χτύπησε με τον πλάστη με τέτοια δύναμη που έσπασε σε τρία κομμάτια.

Το ζευγάρι διατηρούσε καφενείο στην Οιχαλία, όμως τα τελευταία χρόνια ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε αποσυρθεί, ενώ τον τελευταίο καιρό δεν έβγαινε καν από το σπίτι αναφέρει το tharrosnews.gr.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η 68χρονη είχε σχεδιάσει το έγκλημά της και δεν ήταν κάτι που έγινε πάνω στη στιγμή. Η ίδια υποστήριξε ότι προηγήθηκε ένας καβγάς, καθώς αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους, εξαιτίας παλιότερων ενεργειών του συζύγου της.

Οι κραυγές πόνου του άτυχου ηλικιωμένου ακούσθηκαν σε όλοι τη γειτονιά, με τους κατοίκους να τρέχουν να δουν τι συμβαίνει.

Η γυναίκα μετά από το φρικτό της έγκλημα βγήκε από το σπίτι και ζητούσε ταξί για να τη μεταφέρει στον Μελιγαλά. Ένας συγχωριανός της προσφέρθηκε να την πάει στο αστυνομικό τμήμα και μόνο όταν έφτασαν εκεί του είπε ότι θα παραδοθεί.

Μάλιστα ήταν τόσο αποφασισμένη που είπε στους αστυνομικούς ότι δεν την ενδιαφέρει τι θα γίνει από εδώ και πέρα και ότι δε θέλει ούτε δικηγόρο. Πάντως διορίσθηκε δικηγόρος, καθώς είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις.

Η δικηγόρος που τη συνάντησε είπε ότι βρίσκεται σε σύγχυση και δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, γι’ αυτό και θα ζητήσει από την ανακρίτρια να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα