Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον φλαουτίστα που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον φλαουτίστα που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του

Σου δίνω το παιδί για να του μάθεις γράμματα, παιδαγωγέ, δάσκαλε, μουσικέ και εσύ πας και κάνεις σεξουαλικές πράξεις…». Με τα λόγια αυτά απηύθυνε δριμύ «κατηγορώ» ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου στον διακεκριμένο διακεκριμένου φλαουτίστα της κρατικής ορχήστρας Αθηνών ζητώντας την καταδίκη του για την αποπλάνηση δυο ανήλικων κοριτσιών, πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ο εισαγγελικός λειτουργός εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο 60χρονος, ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 30 ετών και έξι μηνών, «σημάδεψε» με τις πράξεις του τις ζωές των δυο παιδιών και έστρεψε τα βέλη του στις διατάξεις του νέου ποινικού κώδικα που ανοίγουν την πόρτα σε ευμενέστερη ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.

«Εάν κάνεις θωπείες με σκοπό να ικανοποιήσεις τη γενετήσια σου επιθυμία τότε το αδίκημα εμπίπτει στο άρθρο 339 και τιμωρείται με κάθειρξη. Δεν το είπε καλά ο νομοθέτης, θα το πει αύριο καλύτερα ο Άρειος Πάγος. Και θα είναι τιμή σας να το πείτε εσείς με την απόφαση σας» είπε ο εισαγγελέας απευθυνόμενος στους δικαστές και συνέχισε: «Εάν τώρα τα 30 χρόνια κάθειρξης που καταδικάστηκε πρωτόδικα τα θεωρήσουμε πλημμέλημα και με ποινή ενός έτους τότε τι θα πούμε σε αυτή τη μάνα και τον πατέρα;».

Σε μια αγόρευση – καταπέλτη ο εισαγγελέας αναρωτήθηκε «ποιος θα ήθελε το παιδί του να υποστεί αυτά που υπέστησαν οι δυο ανήλικες;» και πρόσθεσε πως το δίκαιο στην περίπτωση των δυο κοριτσιών, 8 και 10 ετών, προσφέρει «προστασία μακριά από σεξουαλικά δρώμενα γιατί πρέπει τα παιδιά να έχουν μια ζωή χαρούμενη και αμέριμνη, να προστατευτεί η παιδική αθωότητα τους».

Μάλιστα, επικαλέστηκε την κατάθεση της μητέρας ενός από τα κορίτσια η οποία περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο το παιδί της έχασε την παιδική του αθωότητα ενώ δεν παρέλειψε να καυτηριάσει το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη των γονιών «βλάπτοντας τα μέγιστα την ψυχοσύνθεση των παιδιών».

«Δεν μου καταλείπεται απολύτως καμία αμφιβολία, δεν έχω καμία αμφιβολία στη δικαστική μου συνείδηση, ότι ο κατηγορούμενος προέβη σε θωπείες στην ανήλικη Α. στα χέρια στην αρχή, στους μηρούς και αυξάνοντας σταδιακά την ένταση…», ανέφερε για την περίπτωση της 10χρονης και συνέχισε περιγράφοντας τη δράση του 60χρονου μουσικού σε βάρος του 8χρονης θύματος. «Προέβαινε σε θωπείες στην 8χρονη αρχικά στα χέρια και στο κεφάλι και μετά μέσα από τα ενδύματα…» τόνισε ζητώντας την καταδίκη του σύμφωνα με την κατηγορία. Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την ενοχή του 60χρονου και για το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα