Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος διακινητής μεταναστών

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 25χρονος διακινητής μεταναστών

Στη σύλληψη ενός 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία για το τροχαίο δυστύχημα στη παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, στο οποίο ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ άλλοι 12 τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, ο 25χρονος, που μετέφερε άτομα που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για παραμονή στην Ελλάδα, προκάλεσε το τροχαίο και προσπάθησε να διαφύγει χωρίς αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Πρωινές ώρες σήμερα (29-09-2019), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο να εξέρχεται από την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Προφήτη, το οποίο κινούμενο προς την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ηλικιωμένου άντρα.

Από τα θραύσματα προκλήθηκαν φθορές σε τρίτο αυτοκίνητο που κινείτο στην ίδια οδό.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε δώδεκα άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, οπότε και συνελήφθη.

Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Βίντεο ντοκουμέντο

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλα – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της διασταύρωσης Αγίου Βασιλείου με Χορτιάτη.

Στις εικόνες που καταγράφονται από κάμερες καταστήματος, φαίνεται το αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες να πέφτει πάνω σε ένα δεύτερο όχημα, το οποίο εκσφενδονίζεται από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και κόβεται στη μέση. Τα συντρίμμια πέφτουν πάνω σε διπλανό κατάστημα, οι θαμώνες του οποίου δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν τα μάτια τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα