Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Συγκλονίζει ο γιος της 60χρονης που είχε τραυματιστεί σοβαρά

Βγήκε από το κώμα η 60χρονη Αλεξάνδρα, η μοναδική που σώθηκε όταν ταχύπλοο έπεσε πάνω στη βάρκα όπου επέβαινε με τα αδέρφια της. Αναγνωρίζει τους δικούς της και γνωρίζει πως τααδέρφια της έχουν πεθάνει στο δυστύχημα. Η ναυτική τραγωδία στο Πόρτο Χέλι είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον περασμένο Αύγουστο. Η βάρκα των τριών αδερφών είχε κοπή στα δυο από ταχύπλοο που οδηγούσε Γάλλος κροίσος. Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι ένα συγγνώμη λέει για τον Γάλλο ο γιος της 60χρονης στο Μαζί Σου με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μια γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει τη μάχη. Μια μεγάλη μάχη που ξεκίνησε από τις 9 Αυγούστου, όταν το ταχύπλοο που οδηγούσε Γάλλος επιχειρηματίας έκοψε στα δυο τη βάρκα στην οποία επέβαιναν η 60χρονη Αλεξάνδρα, ο δίδυμος αδερφός της Δημήτρης και ο μεγαλύτερος αδερφός τους, Τάκης. Το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι είχε προκαλέσει σοκ.

Η 60χρονη Αλεξάνδρα διασώθηκε, ενώ τα αδέρφια της έχασαν τη ζωή τους ακαριαία. Από την ημέρα του δυστυχήματος στο Πόρτο Χέλι, η γυναίκα βρίσκεται στο νοσοκομείο. Πριν πριν από μερικές μέρες ήταν σε κώμα. Αλλά κατάφερε να βγει από την καταστολή, να βγει από την Εντατική όμως εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Έχει φύλακες αγγέλους τα παιδιά της, τον Κώστα και τη Βιβή. Ο πρώτος βρέθηκε το Σάββατο (28.09.2019) στο πλατό της εκπομπής «Μαζί Σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου και τα όσα είπε, πολλές φορές με δάκρυα στα μάτια, συγκλονίζουν.

Η μητέρα του αν και δεν μπορεί να μιλήσει γιατί έχει τραχειοτομή, καταφέρνει να επικοινωνεί μαζί τους. Συχνά, λέει, δεν μπορούν ούτε κι εκείνοι να την καταλάβουν. Ξέρουν όμως πως τους αναγνωρίζει. Πως αναγνωρίζει τις φωτογραφίες με τα εγγόνια της. Και κυρίως πως έχει μνήμες ακόμη και από το μοιραίο βράδυ!

«Μας έχει αναγνωρίζει, μας μιλάει, γελάμε, συζητάμε» λέει ο Κώστας και δεν κρύβει πως δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Εκείνο που πονά τον ίδιο και την αδερφή του, δυο παιδιά που έχουν ξεχάσει δουλειές, οικογένειες και προσωπική ζωή για να είναι άγρυπνοι φρουροί στο πλευρό της μητέρας τους, είναι πως εκείνη θυμάται το δυστύχημα.

Θυμάται τη στιγμή που το ταχύπλοο του Γάλλου κροίσου εμβόλισε τη βάρκα τους. Πως σκοτώθηκαν τα αδέρφια της. «Πάει ο αδερφός του, πάει» έχει πει στον γιο της αναφερόμενη στον δίδυμο της, τον Δημήτρη.

Πηγή: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ