Καλαμάτα - Ο 45χρονος που μαχαιρώθηκε από την κουμπάρα: Φώναζε ότι με ήθελε νεκρό

“Εγώ αιμορραγούσα, είχα το μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό και αυτή ήταν εκτός εαυτού. Ούρλιαζε και μου φώναζε πως θέλει να με καταστρέψει και να με δει νεκρό”. Με αυτά τα λόγια περιγράφει στη Realnews ο 45χρονος Κωνσταντίνος τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν η κουμπάρα του τον μαχαίρωσε με μανία στον λαιμό, την ώρα που συνομιλούσε με τον σύζυγό της στο κέντρο της Καλαμάτας.

Το παράξενο αυτό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο 45χρονος άνδρας επισκέφτηκε τον κουμπάρο και σύζυγο της γυναίκας που του επιτέθηκε, στο συνεργείο που διατηρεί σε κεντρικό σημείο της πόλης. Όπως ισχυρίζεται το θύμα, την ώρα που στεκόταν στο πεζοδρόμιο εμφανίστηκε αστραπιαία η κουμπάρα του και κάρφωσε στην αριστερή πλευρά του λαιμού του ένα κουζινομάχαιρο που έβγαλε από μία σακούλα.

“Όταν με μαχαίρωσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συζύγου της, αυτός την κοίταξε σοκαρισμένος και της είπε: ‘Τι πήγες και έκανες; Μας κατέστρεψες’. Αυτή ήταν σε έξαλλη κατάσταση και του απάντησε ‘έφερες τον διάβολο στο σπίτι μας’. Μέχρι και τώρα δεν έχω καταλάβει γιατί το είπε αυτό. Είχα πάθει σοκ και ένιωθα έναν αφόρητο πόνο, αλλά η αδρεναλίνη με έκανε να στέκομαι στα πόδια μου, παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό”, λέει στην Realnews ο 45χρονος, ο οποίος έχει βαφτίσει το παιδί του ζευγαριού.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο από τον σύζυγό της γυναίκας που τον μαχαίρωσε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. “Ακόμα δεν το έχω πιστέψει πως είμαι ζωντανός. Είμαι καλά στην υγεία μου, ωστόσο τα τρία δάχτυλα του αριστερού χεριού και ο καρπός μου είναι μουδιασμένα. Επίσης, πονάω αρκετά και αισθάνομαι ένα μούδιασμα στην αριστερά του πλευρά του λαιμού μου, εκεί δηλαδή που καρφώθηκε το μαχαίρι. Ελπίζω να μην μου μείνει κανένα κουσούρι από όλη αυτή την ιστορία”, σημειώνει ο κ. Κωνσταντίνος.

‘Πόλεμος’ έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον 45χρονο άνδρα και την οικογένεια της γυναίκας που τον μαχαίρωσε, καθώς και οι δύο πλευρές υποστηρίζουν ότι η αιτία για αυτό το απίστευτο περιστατικό ήταν ερωτική.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον νονό του παιδιού της, κατηγορώντας τον ότι συχνά της έστελνε ερωτικά μηνύματα. Ο 45χρονος αρνείται αυτή την εκδοχή και επιμένει ότι στην πραγματικότητα έχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο.

“Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούσα ερωτικά αυτή τη γυναίκα. Εκείνη μου έστελνε σεξουαλικά μηνύματα στο Facebook. Έχω ζητήσει από την Αστυνομία να ελέγξει το messenger προκειμένου να λάμψει η αλήθεια. Μάλιστα, μετά από αυτά τα μηνύματα, είχα ξεκόψει τις συναντήσεις με την οικογένειά της για περίπου δύο χρόνια, ενώ είχα βάλει και κοινούς γνωστούς να της μιλήσουν και να τη λογικέψουν”, τονίζει ο Κωνσταντίνος και ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν έχει δει ερωτικά την κουμπάρα του.

Από την πλευρά της η 49χρονη, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα, λίγες ώρες μετά το αιματηρό επεισόδιο εξομολογήθηκε στον σύζυγό της ότι ο κουμπάρος τους την ενοχλούσε σεξουαλικά. Μάλιστα, όπως του είπε, τον μαχαίρωσε γιατί δεν άντεχε άλλο αυτόν τον Γολγοθά.

“Δεν είχα σκοπό να κινηθώ νομικά, ωστόσο τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της δεν με έχουν πάρει ένα τηλέφωνο για να με ρωτήσουν ποια είναι η κατάσταση της υγείας μου. Απαιτώ και από τους δύο να μου ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη για όσα λένε για εμένα. Ας μην ξεχνάνε ότι εγώ είμαι αυτός που μαχαιρώθηκε”, καταλήγει ο 45χρονος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα