Καβάλα: Με courier από τη Γερμανία παραλάμβαναν ναρκωτικά

Με courier παραλάμβανε ένα ζευγάρι Ελλήνων από κοινότητα της Καβάλας τα δέματα που τους έστελναν από τη Γερμανία και περιείχαν ναρκωτικά κρυμμένα μέσα σε συσκευασίες με καφέ, σοκολάτα και αρώματα, ώστε να να μην μπορεί να τα μυρίσει εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής!

Το ταχυδρομικό αλισβερίσι αποκαλύφθηκε από τις έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας, άνδρες της οποίας εντόπισαν το ύποπτο δέμα και οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με συναδέλφους τους της Ο.Π.Κ.Ε.. Μόλις ο υπάλληλος της μεταφορικής εταιρείας το παρέδωσε στον 43χρονο παραλήπτη και την 37χρονη σύζυγό του, τους συνέλαβαν και άνοιξαν το δέμα.

Στο εσωτερικό του βρήκαν τις συσκευασίες με καφέ, σοκολάτα και αρώματα, μέσα στις οποίες ο αποστολέας είχε κρύψει αμφεταμίνη βάρους 147 γραμμαρίων, 140 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά! Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να κάνουν αλισβερίσι ναρκωτικών στην Καρδίτσα δύο Έλληνες ηλικίας 37 και 33 χρόνων. Στην κατοχή τους και στο σπίτι του 37χρονου, κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 146,8 γραμμαρίων, καθώς και 680 ευρώ. Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα