Εντοπίστηκε η μητέρα του εγκαταλελειμμένου μωρού στη Νέα Ιωνία

Εντοπίστηκε η μητέρα του εγκαταλελειμμένου μωρού στη Νέα Ιωνία

Μια 19χρονη Ελληνίδα προσήχθη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στην τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής σχετικά με την υπόθεση της εγκατάλειψης του μόλις επτά ημερών βρέφους σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία τα ξημερώματα της Τετάρτης ανέφερε πριν λίγο ο Alpha.

Οι έμπειροι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είναι αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο με το κοριτσάκι που για άγνωστους λόγους η μητέρα εγκατάλειψε στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ακροπόλεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 19χρονη γυναίκα, η οποία καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας να φιλάει το βρέφος λίγο πριν το αφήσει στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, στην είσοδο της πολυκατοικίας, στη Νέα Ιωνία.

 Η νεαρή εντοπίστηκε από τις Αρχές και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, παραδέχθηκε πως αυτή είναι η μητέρα του λίγων ημερών βρέφους που βρέθηκε χθες στην πολυκατοικία επί της οδού Κασταμονής.

Η αναζήτηση πραγματοποιήθηκε στα δημόσια νοσοκομεία για μητέρες που γέννησαν πριν από επτά ημέρες ενώ στο μικροσκόπιο μπήκε και το υλικό από τις κάμερες της περιοχής και του σούπερ μάρκετ που υπάρχει κοντά στην πολυκατοικία στην οποία αφέθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης το νεογέννητο κοριτσάκι σκεπασμένο με μια πετσέτα θαλάσσης σε καρότσι του σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή πήραν καταθέσεις από τους γείτονες για να διαπιστώσουν αν κάποιος άκουσε ή είδε κάτι. Εως τώρα δεν έχει προκύψει κάτι αξιόλογο που θα μπορούσε να βοηθήσει τους αστυνομικούς να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει ήδη η προσαγωγή μιας 19χρονης η οποία οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι υιοθετημένη και μένει με την γιαγιά της στην περιοχή. Η κοπέλα κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα