Νέα έφοδος της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ: Κατασχέθηκαν 1.077 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Νέα έφοδος της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ: Κατασχέθηκαν 1.077 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Μια ακόμη ειδική επιχείρηση έγινε το πρωί του Σαββάτου (07.09.2019) στην ΑΣΟΕΕ. Στόχος η αντιμετώπιση της εμπορίας λαθραίων τσιγάρων και της διακίνησης ναρκωτικών.

Κατά την επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ, η αστυνομία συνέλαβε στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου δύο αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.077 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Μάλιστα είχε προηγηθεί έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε η δράση των συλληφθέντων αλλοδαπών στη συστηματική διακίνηση και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στον περιβάλλοντα χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα και σε βάρος τους θα σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Παράλληλα έγινε και επιχείρηση κοντά στην ΑΣΟΕΕ και συγκεκριμένα στην οδό Αντωνιάδου με συνέπεια να προσαχθούν στο Τμήμα Ασφαλείας της Κυψέλης 18 άτομα, καθώς εξετάζεται η εμπλοκή τους σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Η ειδική δράση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις στην περιοχή θα συνεχιστούν.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα