Ασυνείδητοι οδηγοί εγκατέλειψαν τα θύματά τους σε Βόλο και Πάτμο

Ασυνείδητοι οδηγοί εγκατέλειψαν τα θύματά τους σε Βόλο και Πάτμο

Χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης κυκλοφορούσε στο Βόλο με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ένας 21χρονος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες από το Ισραήλ οι οποίες τραυματίστηκαν! Όμως, αντί να τις βοηθήσει, τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγο αργότερα.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο πριν από τις 10 τη νύχτα και ο νεαρός οδηγός εγκατέλειψε το σημείο στην οδό Αναλήψεως, απ' όπου η 44χρονη οδηγός και η 51χρονη συνεπιβάτης του δεύτερου οχήματος παρελήφθησαν από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου με ελαφρά τραύματα.

Οι άνδρες της Τροχαίας κατάφεραν μέσα σε δυο ώρες να εντοπίσουν τον υπαίτιο οδηγό, ο οποίος συνελήφθη στη Νέα Ιωνία και προέκυψε ότι έσπευσε να εξαφανιστεί επειδή δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

*** Στην Πάτμο, αστυνομικοί και λιμενικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον οδηγό ενός τζιπ, ο οποίος συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε ένας 22χρονος στην χερσαία ζώνη του λιμένα του νησιού, αλλά τον εγκατέλειψε αβοήθητο και εξαφανίστηκε. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάτμου όπου νοσηλεύτηκε τη νύχτα της Τρίτης και πήρε εξιτήριο της Τετάρτης.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα