Αλμυρός Βόλου: Πως το παιχνίδι για 13χρονη σε λούνα παρκ κατέληξε σε τραγωδία

Αλμυρός Βόλου: Πως το παιχνίδι για 13χρονη σε λούνα παρκ κατέληξε σε τραγωδία

Τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής στον Αλμυρό του Βόλου, όπου ένα 13χρονο κορίτσι που πήγε για να διασκεδάσει στο λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης στην περιοχή, τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από δυστύχημα που συνέβη στις εγκαταστάσεις των παιχνιδιών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ όταν το 13χρονο κορίτσι, εκσφενδονίστηκε στο Λούνα Παρκ, στο γνωστό παιχνίδι χαλί,  με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, αφού στη συνέχεια «καρφώθηκε» μεταξύ άλλων παιχνιδιών.

Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της 13χρονης σε μεγάλο Νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία χρειάστηκε να απεγκλωβίσει το νεαρό κορίτσι, που από την πτώση είχε καρφωθεί σε άλλο παιχνίδι.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ.Αλμυρού όπου παρά τις προσπάθειες των εφημερευόντων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή .

 Το κοριτσάκι   είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τα άκρα. Η Αστυνομία ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό παίρνοντας μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ , larissanet

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα