Κυπαρισσία: Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που πυροβόλησε ο σύζυγός της

Κυπαρισσία: Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που πυροβόλησε ο σύζυγός της

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως προηγήθηκε έντονος καβγάς του ζευγαριού πριν ο 78χρονος ανοίξει πυρ.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Τρίπολης νοσηλεύεται η 70χρονη Γερμανίδα την οποία πυροβόλησε ο σύζυγός της και εν συνέχεια αυτοκτόνησε σε σπίτι στο Στασιό της Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των αστυνομικών της Ασφάλειας που έσπευσαν στο σημείο, η τραγωδία γράφτηκε μετά απο άγριο καβδγά που είχε το ζευγάρι των Γερμανών στο σπίτι το οποίο είχε αγοράσει τα τελευταία 20 χρόνια στην περιοχή, όπως αναφέρει το ethnos.gr.

Ολα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, όταν οι γείτονές τους άκουσαν φωνές και μετά ο 78χρονος φέρεται να πήρε το 22άρι όπλο του και να πυροβόλησε τη σύζυγό του. Εν συνεχεία, έστρεψε το πιστόλι προς το στήθος του και έδωσε τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί, ύστερα από έρευνα στο σπίτι στο Στασιό, εντόπισαν το πιστόλι δίπλα στη σορό του 78χρονου, χρήματα καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας, ενώ δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης ή αναστάτωσης του χώρου.

Το σενάριο της ενδοοικογενειακής τραγωδίας ενισχύουν και οι μέχρι στιγμής μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού, οι οποίοι άκουσαν τον καβγά και τους πυροβολισμούς στην αυλή του σπιτιού των Γερμανών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα