Προφυλακίστηκε ο δράστης για το διπλό φονικό στη Καβάλα

Τον δρόμο για τις φυλακές, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, πήρε ο δράστης του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη της Καβάλας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του στον ανακριτή.

Ο άνδρας, που πυροβόλησε με σκάγια για αγριογούρουνο τον συνομήλικό του άνδρα και με άλλο φυσίγγι "εκτέλεσε" τη μητέρα του θύματος, ισχυρίστηκε ότι θόλωσε όταν είδε τα θύματα να απειλούν τη μητέρα του και ευχήθηκε τίποτα απο όσα ακολούθησαν να μην είχε συμβεί.

Ο αδελφός του δράστη, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, όπως και ο συνήγορος του, ζήτησαν "συγγνώμη" απο τους συγγενείς των θυμάτων, που έχασαν τη ζωή τους απο τα πυρά του επί χρόνια γείτονα τους.

Ο δράστης πυροβόλησε τα θύματά του σχεδόν εξ επαφής, έκοψε το νήμα της ζωής του 42χρονου από το ένα μέτρο, σημάδεψε και πάτησε σκανδάλη εναντίον της 67χρονης από τα 3 μέτρα.

Ο καβγάς μεταξύ των γειτόνων που ξεκίνησε για τη θέση στάθμευσης της νταλίκας του θύματος, νεαρού πατέρα 2 παιδιών γρήγορα εξελίχθηκε σε βίαιο επεισόδιο. Οι απειλές έδιναν κι έπαιρναν, όταν ο εποχικός δημοτικός υπάλληλος, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, είδε τον 42χρονο να μπαίνει στην αυλή του, να πηδάει στο μπαλκόνι του και να πιάνει τη μητέρα του από το λαιμό. Τότε, όπως υποστηρίζει, θόλωσε και μεταμορφώθηκε σε αδίστακτο δολοφόνο.

Ο 42χρονος πυροβολήθηκε με δράμια, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Σκάγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα. Βλήθηκε στην κλείδα, διαλύθηκαν οι πνεύμονές του, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Τη μητέρα του θύματος ο δράστης την πυροβόλησε με διαφορετικό φυσίγγι, στην τραχηλική χώρα, σωριάστηκε νεκρή και η άτυχη 67χρονη αμέσως.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο δράστης εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του, με κάποιους στη γειτονιά να υποστηρίζουν πως έστρεψε το όπλο του και προς αυτούς όταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Λίγο αργότερα παραδόθηκε μόνος του στις αρχές

 

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα