Θλίψη και οργή για την τραγωδία στο Αίγιο - Ο μικρός Γιαννάκης ήταν μοναχοπαίδι

Θλίψη και οργή για την τραγωδία στο Αίγιο - Ο μικρός Γιαννάκης ήταν μοναχοπαίδι

Μια δραματική ιστορία κρύβεται πίσω από την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Αίγιο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μια 67χρονη γυναίκα και το ενός έτους εγγονάκι της.

Ο μικρός Γιαννάκης ήταν μοναχοπαίδι και κάθε απόγευμα η γιαγιά του Ευαγγελία που τον λάτρευε, τον πήγαινε στη παιδική χαρά. Αυτή η βόλτα όμως ήταν η τελευταία και για τους δυο.

Επέστρεφαν στο σπίτι τους όταν ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα γιαγιά κι εγγόνι.

Συντετριμμένος ο πατέρας του μικρού Γιαννάκη, δήλωσε: «Έφυγε το παιδί μου, η ψυχούλα μου, του είχε ανοίξει το κεφαλάκι του έτσι, το είδα το πήρα αγκαλιά, το φίλησα. Και η μανούλα μου. Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν γιατί θα κάνω κακό κι ας πάω φυλακή, δε με νοιάζει τίποτα».

Οργισμένη και θλιμμένη είναι και η χαροκαμένη μάνα, που απέκτησε το παιδί της μετά από 4 εξωσωματικές. Τόσο η ίδια, όσο και ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζουν ότι ο 28χρονος οδηγός ήταν μεθυσμένος.

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι ο 28χρονος που είναι αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και όταν χτύπησε τη γιαγιά και το αγοράκι, τους εκσφενδόνισε 20 μέτρα μακρύτερα.

Στη συνέχεια σταμάτησε και κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί, αλλά μόλις αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης, έφυγε εγκαταλείποντας τα θύματα του αβοήθητα.

Μάλιστα στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης, άφησε το αυτοκίνητο του κοντά στο σπίτι του και στη συνέχεια κρύφτηκε σε ένα σκάφος στη θάλασσα.

Ο αξιωματικός του Π.Ν μετά από απόφαση του Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά κι αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, αφέθηκε ελεύθερος.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε.

Το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος έχει προκαλέσει την οργή συγγενών των θυμάτων, αλλά και κατοίκων της περιοχής.

 

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα