Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Ανετράπη πυροσβεστικό

Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Ανετράπη πυροσβεστικό

Η φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω κοντά στη λεωφόρο ΝΑΤΟ μαίνεται ακόμη όμως δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο στην περιφερειακή Αιγάλεω έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα.

Παράλληλα, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή Αιγάλεω, ενώ η κυκλοφορία εκτρέπεται στη διασταύρωση με τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διυλιστηρίων.

Η φωτιά είναι σε δυο μέτωπα. Το ένα στην περιφερειακή επάνω και το άλλο στο βουνό και ο δρόμος από διυλιστήρια μέχρι Άνω Λιόσια είναι κλειστός.

 Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε, πριν από λίγο, στην 5η έξοδο της λεωφόρου ΝΑΤΟ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πυροσβέστες, που κατευθύνονταν προς την περιφερειακή του Αιγάλεω για την πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη στο σημείο, διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ που έσπευδε στην πυρκαγιά

Το όχημα ανετράπη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ βρισκόταν καθ' οδόν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς Πυροσβεστικό όχημα, το οποίο έσπευδε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Ποικίλο Όρος, ανετράπη στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.Το όχημα ανετράπη ...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα