Ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα σε Μποτρίνι: Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι

Ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα σε Μποτρίνι: Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι

Στο εστιατόριο του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδι επιτέθηκε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τους δράστες να πετούν μπογιές και να σπάνε την κεντρική πόρτα της επιχείρησης.

Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες μάγειρα ότι υπέστη τα πάνδεινα στην κουζίνα του γνωστού σεφ. Ο 19χρονος είχε καταγγείλει ότι ο υπεύθυνος κουζίνας τού πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια του, του προκαλούσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα, τον έβριζε χυδαία, ενώ του κατάφερε κλωτσιά στο τραυματισμένο του πόδι.

Σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «[...] Οι βαριές βιομηχανίες της Ελλάδας, τουρισμός και επισιτισμός/εστίαση, είναι σύγχρονα κάτεργα για τους εργαζόμενους και χρυσωρυχεία για τα μεγάλα αφεντικά. Το κράτος είναι εκεί να βάλει πλάτη στο κεφάλαιο. [...] Αφεντικά θα μας βρείτε μπροστά σας».

Ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook έκανε και ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην οποία αναφέρει για τον γνωστό σεφ: «Όλα αυτά τα ψωνισμένα αφεντικά που νομίζουν πως οι υπάλληλοι των μαγαζιών τους είναι και δούλοι τους ας προσέχουν λίγο...Γιατί ενίοτε μπορεί να δεχτούν επισκέψεις και οι ρόλοι έστω και για λίγο να αντιστραφούν. Όσον αφορά τον συγκεκριμένο καραγκιόζη να κοιτάξει να χαλαρώσει γιατί η ζωή δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής. Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι μπροστά στους πελάτες».

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα