Σε ύφεση και οριοθετημένη η πυρκαγιά στο Χαϊδάρι

Σε ύφεση και οριοθετημένη η πυρκαγιά στο Χαϊδάρι

Σε ύφεση και οριοθετημένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα πίσω από το γήπεδο του Χαϊδαρίου σε οικοπεδικούς χώρους με αραιή βλάστηση και ξερά χόρτα.

Από την πυρκαγιά υπέστησαν εξωτερικά ρύπανση κάποια κοντέινερ που χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικοί χώροι, αλλά αυτήν την ώρα δεν υπάρχει φλόγα και εκτιμάται ότι σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο.

Λόγω της πυρκαγιάς διεκόπη από την αστυνομία η κυκλοφορία στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της Παπανδρέου και Κωστή Παλαμά από το ύψος της Σωκράτους, ενώ πραγματοποιούνται εκτροπές σε κάθετους δρόμους

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν απειλούνται άμεσα κατοικίες.

Ωστόσο, μέσα σε λίγη ώρα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν, προκειμένου να επιτευχθεί η έγκαιρη κατάσβεσή της.Ενισχύονται οι δυνάμεις στο Χαϊδάρι Αττικής.

 Στη φωτιά επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 Ε/Π. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις είναι 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα από το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 20, 2019

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: