Αμαλιάδα: 48χρονος έκλεψε αυτοκίνητο, τράκαρε και νοσηλεύεται

Αμαλιάδα: 48χρονος έκλεψε αυτοκίνητο, τράκαρε και νοσηλεύεται

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μέχρι ένας 48χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα έκλεψε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι από την Αμαλιάδα και αφού τράπηκε σε φυγή στον δρόμο Αμαλιάδας – Σαβαλίων, έχασε τον έλεγχο στην είσοδο των Σαβαλίων, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κατέληξε με σφοδρότητα σε γιαπί.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα Σαββάτου.

Ο 48χρονος διέρρηξε και στη συνέχεια έκλεψε ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης φέρεται να άκουσε τον ήχο της μηχανής του αυτοκινήτου του και ειδοποίησε την αστυνομία όπου «συναγερμός» και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της κλοπής.

Μετά από 20 περίπου λεπτά, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για εκτροπή αυτοκινήτου στην είσοδο των Σαβαλίων.

Εκεί, έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας και οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και αντίκρισαν το κλεμμένο φορτηγάκι να έχει σφηνωθεί κάτω από ένα μπαλκόνι σε γιαπί και να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών!

Άμεσα ξεκίνησε «επιχείρηση» απεγκλωβισμού του 48χρονου, ο οποίος λίγο αργότερα μεταφέρονταν βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου.

Πηγή: patrisnews.com 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα