Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στη Λαμία

Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στη Λαμία

Με έναν φορητό ασύρματο πομποδέκτη παρακολουθούσαν τις κινήσεις της Αστυνομίας ώστε να αποφεύγουν τα μπλόκα, ένας 29χρονος αλλοδαπός και η 26χρονη Ελληνίδα σύντροφός του που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και χασίς στη Λαμία, αλλά τελικά συνελήφθησαν τυχαία!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εντόπισαν τον 29χρονο να κινείται πεζός σε μια περιοχή της πόλης, τον θεώρησαν ύποπτο και τον σταμάτησαν για έλεγχο με αποτέλεσμα να βρουν πάνω του τις έξι συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 7,6 γραμμαρίων που σκόπευε να πουλήσει.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου εντοπίστηκε η 26χρονη και συνελήφθη, καθώς βρέθηκαν μια συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή «βράχου» βάρους 53,3 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 770 γραμμαρίων, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας και πλήθος κενές νάιλον συσκευασίες.

Σε ένα από τα δωμάτια βρέθηκαν και 5.330 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του ζευγαριού και κατασχέθηκαν μαζί με δύο κινητά του 29χρονου. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα