Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 14χρονου Μάριου

Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 14χρονου Μάριου

Ανείπωτος, βουβός πόνος και απέραντη θλίψη στην κηδεία του 14χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του ενώ έκανε ποδήλατο στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας

Ο 14χρονος Μάριος έχασε τη ζωή του μπροστά στον δίδυμο αδελφό του στο δυστύχημα στον Καραβόμυλο. Στο σημείο έσπευσε ο πατέρας του, γιατρός στο επάγγελμα, ενώ εφημέρευε στο νοσοκομείο η μητέρα του, η οποία είναι επίσης γιατρός. 

Ο πατέρας του, χειρουργός γιατρός, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, με ψυχραιμία έδωσε εντολές για τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου που θα πάει στο σημείο, καθώς επίσης και για την προετοιμασία στα Επείγοντα. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να παραλάβει το παιδί, έδωσε πραγματική μάχη για να το κρατήσει στη ζωή. Ακολούθησε το ασθενοφόρο και μόλις έφτασαν στο ΓΝ Λαμίας διασωλήνωσαν τον 14χρονο.

Όμως λίγη ώρα αργότερα ο Μάριος «έσβησε», βυθίζοντας στο πένθος, όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και όλη τη Φθιώτιδα. Θλίψη χωρίς τέλος για τον δίδυμο αδελφό του, ο δεν μπορεί να δεχτεί την απώλεια του Μάριου. 

Εκτός από τον πατέρα των παιδιών όμως, το βράδυ που έγινε το κακό, η μητέρα του Μάριου, Όλγα επίσης γιατρός, εφημέρευε στο νοσοκομείο. Είχε ήδη ενημερωθεί από το σύζυγό της, που ακολουθούσε το ασθενοφόρο, για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν εκεί δεν άντεξαν και λύγισαν, ωστόσο προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στους τραγικούς γονείς.

Ελεύθερος ο οδηγός

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο 44χρονος οδηγός, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης μετά τη θανατηφόρα παράσυρση στον Καραβόμυλο συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 44χρονου τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα