Πάτρα: Από αναθυμιάσεις του φρεατίου έχασε τη ζωή του ο άτυχος άντρας

Στη Μονάδα Αναζωογόνησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται έχοντας ανακτήσει πλέον τις αισθήσεις του ο 41χρονος που υπέστη δηλητηρίαση, όταν μπήκε στο φρεάτιο του βόθρου του σπιτιού του για να σώσει έναν άντρα που είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με μια πληροφορία ο δεύτερος, που δεν άντεξε και υπέκυψε πριν τον βγάλουν από το φρεάτιο οι δέκα πυροσβέστες που έφτασαν με τρία οχήματα, ήταν πατέρας του 41χρονου, ενώ κατ’ άλλους ήταν εργάτης που είχε προσληφθεί για να κάνει εργασίες καθαρισμού στο βόθρο του σπιτιού στην συμβολή των οδών Σώμερσετ και Ζαΐμη στο Ρίο. Ωστόσο, δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να μην τον επηρεάσουν οι αναθυμιάσεις, δηλαδή δεν φορούσε αντιασφυξιογόνο μάσκα.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί οξεία δηλητηρίαση λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου και το μόνο που πρόλαβε να φωνάξει πριν σωριαστεί με χαμένες τις αισθήσεις του στον πυθμένα, ήταν ότι δεν αισθάνεται καλά. Αμέσως ο 41χρονος μπήκε στον βόθρο και επιχείρησε να τον ανασύρει, αλλά και αυτός ένιωσε έντονη ζάλη. Ευτυχώς, όμως, οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν από συγγενείς του τον ανέσυραν ζωντανό, παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί έρευνα σε συνεργασία με την Αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία και πραγματογνώμονες κάνουν αυτοψία στο φρεάτιο.

Πηγή: protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ