Τρόμος με νεαρούς που στήνουν καρτέρι και πετούν πέτρες: Ο εφιάλτης που έζησε οικογένεια

Τρόμος με νεαρούς που στήνουν καρτέρι και πετούν πέτρες: Ο εφιάλτης που έζησε οικογένεια

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο δρόμο Τρικάλων - Ιωαννίνων, έξω από το χωριό Παναγία του Δήμου Καλαμπάκας, όπου νεαροί από το χωριό στήνουν καρτέρι στα αυτοκίνητα και τα πετροβολούν ομαδικά.

Ένα ζευγάρι από τη Φθιώτιδα μαζί με την 6χρονη κορούλα τους ταξίδευε το βράδυ της Τρίτης προς Γιάννενα.

Δείτε πως περιγράφει στο LamiaReport τον εφιάλτη που έζησαν ο πατέρας της οικογένειας.

«Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν ξαφνικά, λίγο πριν βγούμε στην Εγνατία Οδό, έξω από το χωριό Παναγιά, είδαμε μέσα στο δρόμο να ξεπροβάλει ένας νεαρός και να σηκώνει το χέρι ρίχνοντας μια πέτρα. Μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει βλέπουμε 15-20 νεαρούς να μας πετροβολούν ομαδικά. Εκείνη τη στιγμή οδηγούσε η γυναίκα μου η οποία έπαθε σοκ, αφού πέρα από τις πέτρες φοβήθηκε να μην χτυπήσει και κάποιον από τους νεαρούς που ήταν στο πλάι του δρόμου. Από τους ελιγμούς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο χτύπησε στο κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το κοριτσάκι μας, ούτε κι εμείς, το αυτοκίνητο όμως έπαθε μεγάλη ζημιά. Το συμβαν έχει καταγραφεί από το Α.Τ. Καλαμπάκας....»

Όπως είπε επίσης ο πατέρας έτρεξε και κυνήγησε κάποιους από τους νεαρούς μέχρι το χωριό, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει κάποιον. Μάλιστα όπως πληροφορήθηκε από κατοίκους του χωριού δεν είναι η πρώτη φορά που οι νεαροί, οι οποίοι έχουν έρθει για διακοπές στο χωριό, δημιουργούν πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους.

Πηγή:  lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα