Αποσπάσεις εκπαιδευτικών 2019-2020: Δείτε εδώ όλα τα ονόματα

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών 2019-2020: Δείτε εδώ όλα τα ονόματα

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2019-2020.

Για την υποβολή ενστάσεων, το ηλεκτρονικό σύστημα θα είναι ανοικτό από την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 έως και τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019, και ώρα 15:00.

Για την υποβολή αιτήσεων ανάκλησης απόσπασης, το ηλεκτρονικό σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και τις 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 15:00.

Το υπουργείο Παιδείας δημοσιοποίησε τρεις πίνακες αποσπάσεων εκπαιδευτικών. Ο πρώτος αφορά αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο δεύτερος αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Περιφερειακές διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο τρίτος πίνακας περιλαμβάνει τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Πίνακες με όλα τα ονόματα

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης perifereiakes

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Περιφερειακές διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σε Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

dieuthinseisDeuterovathmias

 

Aποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης apospaseisProta

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα