Έπιασαν γυναίκα μαζί με τους ληστές τράπεζας στο Συκούριο Λάρισας

Έπιασαν γυναίκα μαζί με τους ληστές τράπεζας στο Συκούριο Λάρισας

Μια γυναίκα βοήθησε τους ληστές της τράπεζας Πειραιώς στο Συκούριο Λάρισας παραχωρώντας τους το ιδιόκτητο αυτοκίνητό της για το οποίο μάλιστα δήλωσε κλοπή! Τόσο η ίδια, όσο και οι δυο άνδρες που λήστεψαν το υποκατάστημα, συνελήφθησαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ένα ακόμη άτομο, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι ίδιοι δράστες να λήστεψαν και άλλη τράπεζα στην περιοχή.

Οι δυο κακοποιοί είχαν φτάσει την περασμένη Πέμπτη στο υποκατάστημα με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Audi και ο ένας μπήκε μέσα φορώντας ψεύτικο μουστάκι και καπέλο, ενώ ο άλλος περίμενε με αναμμένη τη μηχανή. Ο μεταμφιεσμένος ληστής ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με την απειλή όπλου, άρπαξε 9.934 ευρώ από τα γκισέ και διέφυγε μαζί με τον συνεργό του με το.

Το όχημα, για το οποίο η ιδιοκτήτριά του είχε καταγγείλει στο μεταξύ την κλοπή του, βρέθηκε καμένο μετά από λίγη ώρα στο Πουρνάρι. Ωστόσο, δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ούτε βρέθηκαν σημάδια διάρρηξης στο παρκινγκ από το οποίο υποτίθεται ότι εκλάπη. Οι υποψίες έπεσαν πάνω στην γυναίκα, η οποία φέρεται να ομολόγησε ότι είχε παραχωρήσει το αυτοκίνητο στους ληστές!

Οι φυσικοί αυτουργοί της ληστείας, ένας 35χρονος από τον Τύρναβο που την διέπραξε και ένας συνομήλικός του από τον Πλαταμώνα που ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου της διαφυγής, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα σπίτια τους τα ξημερώματα της Παρασκευής και το ίδιο βράδυ οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας μαζί με την γυναίκα, που κατηγορείται για συνέργεια στη ληστεία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα