Χειροπέδες σε 10μελή εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Φθιώτιδα και Φωκίδα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε Φθιώτιδα - Φωκίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εγκληματική οργάνωση, που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Λαμίας, είναι 10μελής. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τα έξι μέλη της ομάδας, ενώ αναζητούνται ακόμη τέσσερα. Επίσης συνελήφθη ακόμη ένα άτομο για ναρκωτικά.

 

Χθες το πρωί σε Φθιώτιδα, Φωκίδα και άλλες περιοχές ταυτόχρονα, έγινε ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που καλλιεργούσε και διακινούσε ναρκωτικά.

 

Αρχικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο χωριό Αθανάσιος Διάκος της Φωκίδας δυο Αλβανούς και «ξήλωσαν» χασισοφυτεία περισσότερα από 150 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους μέχρι 1,5 μέτρο.

 

Ταυτόχρονα έγιναν έφοδοι σε σπίτια στη Λαμία και στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων όπου βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα.

 

Μάλιστα σε μια περίπτωση βρέθηκε «καβατζωμένο» στην περιοχή του Καινούργιου ένα βαρέλι γεμάτο με χασίς, ενώ κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας γνωστός επαγγελματίας από το Καινούργιο.

 

Αρχηγός της εγκληματικής ομάδας φέρεται να είναι ένας 43χρονος Αλβανός, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι και Λαμιώτες επαγγελματίες.

 

Σήμερα στη 1 το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη παρουσίαση από την ΕΛ.ΑΣ.. ενώ μέσα στην ημέρα θα οδηγηθούν ενώπιον τις δικαιοσύνης οι 7 συλληφθέντες.

 

 

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα