Στη Σκιάθο για διακοπές η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας

Πόλος έλξης αυτή τη φορά η Σκιάθος και οι υψηλοί επισκέπτες του νησιού δεν είναι άλλη από τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας που βρέθηκε εκεί για ολιγοήμερες διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος» τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επισκέφτηκαν τη Σκιάθο με πολυτελές καταμαράν μήκους 25 μέτρων και πλάτους 14 μέτρων αντίστοιχα και έμειναν δύο μέρες, κάνοντας διακοπές ινκόγκνιτο. Δεν διευκρινίζεται αν ανάμεσα στα μέλη ήταν ο βασιλιάς Αμπντάλα, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ή στο νησί βρέθηκαν κάποια από τα παιδιά τους Χουσεΐν, Ιμάν και Σάλμα. Όσοι τους συνάντησαν εντυπωσιάστηκαν από την ευγένεια και την απλότητα τους και σε καμία περίπτωση δεν έκαναν επίδειξη πλούτου. Στη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, τα δέκα μέλη της βασιλικής παρέας, απόλαυσαν θαλασσινές λιχουδιές σε παραλιακή ψαροταβέρνα, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την απλότητά τους.

Το μενού που απόλαυσαν, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ταβέρνας στην εφημερίδα, συμπεριλάμβανε φρέσκα τηγανητά μπαρμπούνια, ποικιλία θαλασσινών και ορεκτικών: «Ηταν πολύ ευγενικοί, πολύ διακριτικοί, ευχάριστοι άνθρωποι, μια μεγάλη παρέα, χωρίς διάθεση επίδειξης δύναμης ή πλούτου».

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα